Σήμερα γλεντάμε ηπειρώτικα - AllYou.gr

Search

Σήμερα γλεντάμε ηπειρώτικα

...και χορεύουμε με κλαρίνα και ψυχεδελικές κιθάρες.

25 Σεπτεμβρίου 2015

Από τη στιγμή που τους πρωτακούσαμε, δεν έχουμε σταματήσει να λέμε στις φίλες μας «Τι Κακό» μας βρήκε με τους Villages of Ioannina City!

Αλλά ας τα πάρουμε από την ιστορία του «κακού» από την αρχή: Οι VIC είναι ένα πειραματικό ροκ συγκρότημα από τα Ιωάννινα. Ο ήχος τους αποτελεί μίξη ψυχεδελικού post-rock με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου που ντύνεται με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και ηπειρώτικο κλαρίνο. Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Riza”. Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε σε 500 αριθμημένα αντίτυπα και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, μας έκανε να αναζητήσουμε τις ρίζες μας, να αγαπήσουμε το κλαρίνο ενώ έλαβε διθυραμβικές κριτικές, χαρακτηριζόμενο από πολλούς ως ο «Δίσκος της Χρονιάς»

Απόψε, αυτό το «κακό» εξ Ηπείρου θα μας ξανάβρει μιας και τα αγαπημένα μας «χωριατόπαιδα» κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια μεγάλη ανοιχτή συναυλία στην Τεχνόπολη. Στη σκηνή μαζί τους θα ανέβουν πολλοί φίλοι και καλεσμένοι, όπως το πολυφωνικό συγκρότημα Πλειάδες και η θρυλική Vavoura Band, ενώ εμείς –τι καλά!- θα σέρνουμε το χορό. 

Τα λέμε εκεί!

Υ.Γ. Άσε το κακό να... ακουστεί.

QW9pAK3Afk4{/videobox}

V.I.C 

Μαζί τους οι: Vavoura Band και οι Πλειάδες

Πού: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 

Ώρα έναρξης: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 8€ (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων) / 10€ (προπώληση) / 12€ (ταμείο)

Προπώληση: Public / Seven Spots / Παπασωτηρίου / Ιανός / Reload / Media Markt / www.viva.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!