Έχουμε αγώνα σήμερα! - AllYou.gr

Search

Έχουμε αγώνα σήμερα!

Φοράμε (από τώρα) το ροζ κορδελάκι, βάζουμε τα αθλητικά μας και τρέχουμε, γιατί ελπίζουμε –όχι στη νίκη μας, αλλά στη ζωή.

27 Σεπτεμβρίου 2015

Πιθανόν ήδη να γνωρίζεις ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες. Αυτό που ίσως αγνοείς είναι ότι στην Ελλάδα 4.500 γυναίκες ετησίως διαγιγνώσκονται με αυτόν. Σήμερα, λοιπόν, εμείς λέμε να σταθούμε στο πλευρό τους συμμετ(ρ)έχοντας στον 7ο Αγώνα Greece Race for the Cure®.

Ο αγώνας αποτελεί το μεγαλύτερο θεσμό με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο και τη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων για τη στήριξη κάθε γυναίκας που νοσεί στην Ελλάδα και τη διεκδίκηση του δικαιώματος των ασθενών στην έγκαιρη διάγνωση και τη δωρεάν θεραπεία.

Η ιστορία του Race for the Cure® ξεκινά το 1982 όταν Nancy Brinker ξεκίνησε μια παγκόσμια προσπάθεια για την εξεύρεση θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού μετά από την υπόσχεση που είχε δώσει στην αδερφή της Susan G. Komen. Εδώ και 7 χρόνια, όμως, ο δικός μας (γαλανόλευκος) αγώνας έχει ως διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» που μας δίνει πρωινό ραντεβού στο Ζάππειο. 

Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει προπόνηση: θα σε περιμένουμε να τρέξεις μαζί μας για τη τελική νίκη!

7ος Αγώνας Greece Race for the Cure®

Διοργανωτής: Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Πού: Ζάππειο Μέγαρο, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα

Δηλώσεις συμμετοχής: Από τις 8.00-10.00

Κόστος: 5€ (απλή εγγραφή) / 7€ (με chip χρονομέτρησης)*

Ώρα έναρξης: 10.30

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις διαδρομές: www.greecerace.gr

*Η εγγραφή περιλαμβάνει μπλουζάκι και καπέλο του αγώναΑκολούθησε το allyou στο Instagram!