Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Από σήμερα χανόμαστε!

Όχι στη μετάφραση, ούτε στα πέρατα του κόσμου, αλλά στις σελίδες του Jorges Luis Borges.


Φύλλις Νικολάου

Τι κοινό έχουν οι καθρέφτες, οι λαβύρινθοι, τα όνειρα και η Αργεντινή; Η απάντηση είναι απλή: όλα μαζί συνθέτουν τη βάση του έργου του Jorge Luis Borges

Ο σπουδαίος συγγραφέας έχει αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη του στην παγκόσμια λογοτεχνία αλλά και σε εμάς κι επειδή τον αγαπάμε, θέλουμε να τον γνωρίσουμε (πολύ) βαθύτερα. Γι’ αυτό, σήμερα θα δηλώσουμε συμμετοχή στα Σεμινάρια Λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής για τον Borges, που διοργανώνει το αγαπημένο μας στέκι στα Εξάρχεια, το Floral.

Τα σεμινάρια, που διενεργούνται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής, αποτελούνται από πέντε μαθήματα-συναντήσεις αφιερωμένες στη ζωή, τα έργα, τη γλώσσα και τον περίεργο και ιδιότυπο σύμπαν του συγγραφέα και θα μας δώσουν την ευκαιρία να προσεγγίσουμε πολύπλευρα μια από τις σημαντικότερες λογοτεχνικές μορφές του 20ου αιώνα.

Καθηγητές μας θα είναι δύο εξπέρ-στον-Borges: η φιλόλογος Marta Silvia Dios Sanz και ο Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Marcos Guillermo Breuer.

Αν θες να μας ακολουθήσεις στην περιπλάνησή μας στο υπερβατικό σύμπαν του Borges, δεν έχεις παρά να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή στα σεμινάρια. Θα πρέπει, όμως, να βιαστείς: η τελευταία προθεσμία είναι σήμερα!

Σεμινάρια Λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής – Jorge Luis Borges

Πού: Floral, Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τηλ. 210 3800070,www.floralcafe.gr

Πότε: Από 2/10 έως 30/10

Δηλώσεις συμμετοχής: Στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με θέμα Μπόρχες)* 

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική