Στο Ζάππειο, μια μέρα... - AllYou.gr

Search

Στο Ζάππειο, μια μέρα...

Αντί για περίπατο, εμείς λέμε να το ρίξουμε στο διάβασμα!

29 Σεπτεμβρίου 2015

Το αναγκαίο... κακό της παιδικής μας ηλικίας έχει πια μετατραπεί σε αγαπημένο μας χόμπι. Ναι, εννοούμε το διάβασμα. Μόνο που αντί για «Εμείς κι ο Κόσμος», εμείς πλέον διαβάζουμε λογοτεχνία, ποίηση και κοινωνική θεωρία. 

Και σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να κατέβουμε μια βόλτα στο Ζάππειο. Τελικός προορισμός μας δεν είναι τόσο ο τόπος όσο ένας θεσμός που έχει εντυπωθεί στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού και αποτελεί κομμάτι της «ατζέντας» μας κάθε φθινόπωρο, το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου.

allyou_bookfestival_big_internal.jpg

Πέρα από υπέροχη πρωτοβουλία για κάθε βιβλιοφάγο, το φεστιβάλ προβάλλει το πνεύμα της συνεργασίας μεταξύ διάφορων φορέων, δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες, τους αναγνώστες και τους συγγραφείς να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα αλλά κυρίως μας δίνει τροφή... για σκέψη μέσα από τα ειδικά αφιερώματά του. Και το φετινό θέμα του Φεστιβάλ είναι πέρα για πέρα επίκαιρο μιας και πραγματεύεται την «Ανάγνωση ως πολιτική πράξη» και, μεταξύ άλλων, διερευνά τη σχέση που έχει η πρώτη με τη στάση, τις πράξεις μας και την καλή και την κακή πολιτική.

Θα μας βρεις εκεί! 

44ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Πού: Ζάππειο Μέγαρο, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα

Διάρκεια: 25 Σεπτεμβρίου-11 Οκτωβρίου 2015

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30 / Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00 / Κυριακή: 10:30 – 15:00 και 18:00 – 22:30

Είσοδος: Ελεύθερη

Πληροφορίες: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) , τηλ: 2103303942, www.sekb.gr

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!