Σήμερα επιστρέφουμε στη γαλάζια λίμνη - AllYou.gr

Search

Σήμερα επιστρέφουμε στη γαλάζια λίμνη

Mόνο που εκεί δε θα βρούμε την Brooke Shields, αλλά το βασικό Dj της ομάδας «Κορμοράνος».

30 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί η εβδομάδα να είναι ακόμα στη μέση της, αλλά εμείς έχουμε ανάγκη να βγούμε για ένα ποτό και –γιατί όχι;- να αναπολήσουμε τις πρόσφατες διακοπές μας και να... κουνηθούμε λίγο!

Απόψε λοιπόν, θα βάλουμε τα... χορευτικά μας και θα κατέβουμε στου Ψυρρή και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μας Cantina Social, όπου ο Blue Lagoon, ο κύριος dj της θρυλικής ομάδας «Κορμοράνος», κλείνει το καλοκαιρινό εβδομαδιαίο residency του στο μαγαζί με ένα πάρτι-φωτιά με τις γνωστές του ξεσηκωτικές μελωδίες!

Για την ιστορία, o Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα (Soul Stereo, bios, Swing, Τώρα Κ44, PIXI, six d.o.g.s., Synch Festival, Plissken, Reworks, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κ.ά.), ορισμένες φορές ανοίγοντας ή κλείνοντας για ένα ετερόκλητο φάσμα ονομάτων όπως οι Diplo, Erol Alkan, Madlib, Breakbot, Steve Aoki, Nancy Whang, Peaches, Kindness, Skream και Maurice Fulton.

Ο Dj θα ανέβει στα decks στις 22.00 ακριβώς με πολύ χαμηλές προσδοκίες και απολύτως κανένα σχέδιο κι εμείς θα είμαστε εκεί!

Blue Lagoon @ Cantina Social

Πού: Cantina Social, Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή, τηλ. 2103251668 

Ώρα έναρξης: 22.00

Είδοσος: Ελεύθερη

Πληροφορίες: www.kormoranos.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!