Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ό,τι συμβαίνει στη Φιελμπάκα...

...γίνεται βιβλίο της Camilla Lackberg και η απόλαυση (σήμερα) είναι όλη δική μας!


Φύλλις Νικολάου

Τι αγαπάμε περισσότερο από μια φθινοπωρινή Κυριακάτικη βόλτα; Μια κούπα καφέ κι ένα καλό βιβλίο-ειδικά αν το δεύτερο μας κρατάει σε τέτοια αγωνία που δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι αύριο είναι (πάλι) Δευτέρα!

Σήμερα, λοιπόν, θα βάλουμε τα παπούτσια μας στην άκρη και θα μείνουμε μέσα παρέα με τον επιθεωρητή Πάτρικ και την Ερίκα, τους πρωταγωνιστές του νέου σκοτεινού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι του Βορρά, Camilla Lackberg. Το αγαπημένο μας δίδυμο, άλλωστε, επιστρέφει για ένατη φορά στη ζωή μας μέσα από τις σελίδες του «Θηριοδαμαστή» για να διερευνήσει μια ακόμη σειρά από ύποπτα συμβάντα στην πόλη Φιελμπάκα. 

Ένα μισόγυμνο κορίτσι τρέχει μέσα στο χιονισμένο δάσος και πετάγεται στη μέση του δρόμου. Ο διερχόμενος οδηγός δεν έχει χρόνο να αντιδράσει. Όταν ο επιθεωρητής Πάτρικ και η ομάδα του λαμβάνουν σήμα για το ατύχημα, η ταυτότητα του κοριτσιού έχει ήδη εξακριβωθεί. Είχε εξαφανιστεί τέσσερις μήνες πριν καθ’ οδόν για το σπίτι της από την τοπική σχολή ιππασίας και κανείς δεν την είχε δει έκτοτε. Το σώμα της φέρει σημάδια απίστευτων βιαιοτήτων και μάλλον δεν είναι το τελευταίο ή το μόνο θύμα. Ταυτόχρονα, η Ερίκα ερευνά μια παλιά οικογενειακή τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο ενός άντρα. Επισκέπτεται τη σύζυγό του, η οποία καταδικάστηκε για τον φόνο του, χωρίς όμως να μπορεί να εξακριβώσει τι πραγματικά συνέβη. Τι της κρύβει; 

«Ό,τι συμβαίνει στη Φιελμπάκα, μένει στη Φιελμπάκα», λέει ένα πανάρχαιο... σουηδικό ρητό. Εμείς σήμερα λέμε να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει, εσύ; 

Camilla Lackberg 

Ο Θηριοδαμαστής (μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης)

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Περισσότερες πληροφορίες: www.metaixmio.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM