Περνάμε το βράδυ μας στο ντιβάνι με μια αγκαλιά ποπ κορν - AllYou.gr

Search

Περνάμε το βράδυ μας στο ντιβάνι με μια αγκαλιά ποπ κορν

Δε θα διαβάσουμε Φροϋντ—η νύχτα μας περιλαμβάνει ταινία, κουβέντα και συμπάθεια!

05 Οκτωβρίου 2015

Λατρεύεις το σινεμά και την κουβέντα; Το ίδιο κι εμείς και οι απανταχού ψυχολόγοι! Έτσι, σήμερα λέμε να κατηφορίσουμε προς κέντρο και συγκεκριμένα προς τον πολυχώρο των Εκδόσεων Μεταίχμιο για να συναντήσουμε την Μαρία Κωσταλά και την Ελίζα Πανταλέων, δύο σινεφίλ ψυχολόγους, και να πάρουμε μέρος στο πρώτο Cinema Therapy Night της φετινής σεζόν!

Τι είναι αυτό το... cinema therapy; Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό είδος group therapy, στο οποίο το παραδοσιακό ψυχολογικό σεμινάριο συναντά την κινηματογραφική προβολή, με αποτέλεσμα μια διαδραστική βιωματική άσκηση, φωτισμένη από τη μαγική λάμψη του κινηματογράφου, που μας επιτρέπει να λύσουμε το κουβάρι των ανθρώπινων σχέσεων κι, έτσι, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.

allyou_cinematherapy_big_internal.jpg

Κάθε συνάντηση ξεκινάει με την προβολή μιας κινηματογραφικής σεκάνς -λιγότερο ή περισσότερο γνωστής- η οποία αποτελεί τη βάση για να συζητήσουμε, να βγάλουμε τα… ξίφη μας και να τα διασταυρώσουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης με βάση τα συναισθήματα, τις προσωπικές εμπειρίες, τους προβληματισμούς και τα διλήμματα μας. 

Απόψε, η νύχτα είναι αφιερωμένη στον... μονομερή έρωτα και θα μιλήσουμε για τα άτυπα συμβόλαια που «υπογράφουμε» σε κάθε νέα σχέση, τους όρους και τις διαπραγματεύσεις και τις προσδοκίες μας από αυτή αλλά και το κατά πόσο είναι εφικτό να αλλάξουν οι (άνισες) ισορροπίες της.

Cinema Therapy Nights

Πού: Πολυχώρος Εκδόσεων Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211 3003580

Είσοδος: Ένα βιβλίο των Εκδόσεων Μεταίχμιο (ελάχιστης αξίας 9€) πριν από κάθε συνάντηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στα: 211 3003580 και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας τα προσωπικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) καθώς και τη θεματική στην οποία θέλεις να συμμετέχεις.

Περισσότερες πληροφορίες: www.metaixmio.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!