Σήμερα επιστρέφουμε στο παρελθόν - AllYou.gr

Search

Σήμερα επιστρέφουμε στο παρελθόν

Ταξιδεύουμε στο μποέμ Παρίσι της ανέμελης ζωής και της Belle Époque.

15 Οκτωβρίου 2015

Ναι, λατρεύουμε το σήμερα αλλά καμιά φορά νιώθουμε νοσταλγία για τις παλιές (καλές) εποχές. Κι όχι δεν αναφερόμαστε στο πρόσφατο (κι ένδοξο) παρελθόν, αλλά σε εκείνες τις ημέρες που οι μποέμ καλλιτέχνες αναζητούσαν την απόλυτη Αλήθεια, Αγάπη κι Ελευθερία, ο Toulouse Lautrec διασκέδαζε στα καμπαρέ και τελειοποιήθηκε η σαμπάνια.

Σήμερα, λοιπόν, λέμε να ταξιδέψουμε μουσικά σε αυτήν την ηδονική, ελαφριά, μαγευτική και αισιόδοξη εποχή παρέα με την Παυλίνα Στυλιανού. Με διάθεση ρετρό και cabaret ή προτείνοντας τζαζ διασκευές των πιο αγαπημένων τραγουδιών, η Παυλίνα Στυλιανού και οι μουσικοί της μάς υποδέχονται απόψε στο Café Concerto, στο Μεταξουργείο.  

Η μουσική παράσταση, με τίτλο «Les Ombres de la Rue», διοργανώνεται στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην πόλη-σύμβολο στην ιστορία του μουσικού θεάτρου και του καμπαρέ και θα προκαλέσει το νου μας να φανταστεί το ανέφικτο. 

Εμείς θα είμαστε εκεί. À tout à l'heure!

«Les Ombres de la Rue» 

Με τους: Παυλίνα Στυλιανού (φωνή), Δημήτρης Καματερός (πιάνο), Γρηγόρης Ασημακόπουλος (σαξόφωνο), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο), Γιώργος Κωστελέτος (ντραμς)

Πού: Café Concerto, Μαιζώνος & Μάγιερ 18, τηλ. 2105249735

Είσοδος: 6€

Ώρα έναρξης: 22.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!