Ένα πάρτι, σ-έξι χρόνια - AllYou.gr

Search

Ένα πάρτι, σ-έξι χρόνια

Σήμερα το βράδυ τραγουδάμε δυνατά «Happy Birthday» σε 6... σκυλιά!

17 Οκτωβρίου 2015

Σίγουρα γνωρίζεις ότι ο χρόνος είναι σχετικός. Μάλιστα, οι επιστήμονες λένε ότι όταν διασκεδάζεις, δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει η ώρα και μάλλον έχουν δίκιο. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί απόψε το six d.o.g.s γίνεται έξι χρονών και εμείς με δυσκολία πιστεύουμε πόσο έχει μεγαλώσει.

Τι να πρωτοθυμηθούμε άλλωστε από τα 6 (υπέροχα) χρόνια που πέρασαν; Μέσα σε αυτά, στήθηκε μια ολόκληρη δισκογραφική, διοργανώθηκαν 1.100 συναυλίες, 500 συγκλονιστικά parties, ένα σωρό διαφορετικά φεστιβάλ, πολλά barbecue και άλλα τόσα που χρειαζόμαστε άλλα 6 χρόνια για να τα (περι)γράψουμε!

allyou_sixdogs_big-internal.jpg

Απόψε, λοιπόν, θα κατέβουμε στο Μοναστηράκι για να φάμε τούρτα και να γιορτάσουμε τα γενέθλια του 6 d.o.g.s. παρέα με τους Stereovoid, Bombing The Avenue, Runner vs Lostra, ClubKid vs Lex, Lemos vs Pan και Anestie Gomez vs Mr. Roussos.

Το βράδυ θα είναι φυσικά καυτό, εκρηκτικό και σ-έξι. Τα λέμε εκεί!

Υ.Γ. Πριν το ρίξεις στο χορό, μην ξεχάσεις να κάνεις μια βόλτα από τον κήπο για να απολαύσεις τα νέα τροπικά cocktail του «δικού μας» Μάριου Ηλιόπουλου.

6 χρόνια 6 d.o.g.s.

Live & Dj sets από τους: Stereovoid, Bombing The Avenue, Runner, Lostra, ClubKid, Lex, Lemos, Pan, Anestie Gomez και Mr. Roussos

Πού: 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ. 2103210510, www.sixdogs.gr

Ώρα έναρξης: 21.00 

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!