Σήμερα θα αφεθούμε στη μαγεία του γέλιου! - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα αφεθούμε στη μαγεία του γέλιου!

Δύο κωμικοί και ένας μένταλιστ ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναδεικνύουν τη μαγεία που κρύβεται στο stand up.

31 Οκτωβρίου 2015

Γρήγοροι ρυθμοί, έξυπνες ατάκες, άφθονο γέλιο, θεαματικά τρικ και πολύ (μα πολύ!) μυστήριο μας περιμένουν απόψε. Πού; Σε μια παράσταση έκπληξη που έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Σαββατόβραδό μας και να αναστατώσει όλο το Half Note! 

Υπεύθυνοι για το «χαμό» δεν είναι άλλοι από τους Διονύση Ατζαράκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Κωνσταντίνο Ρωμανό, που ανεβαίνουν απόψε στη σκηνή με ένα και μοναδικό στόχο: να μας κάνουν να κλάψουμε... από τα γέλια!

Ο Διονύσης Ατζαράκης θα μας μιλήσει για την καθημερινότητα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα παιδικά του χρόνια, τον πατέρα του, τα κόμπλεξ του, το ύψος του, τον Μπάτμαν, την πρώην του και –φυσικά–για την Ελένη Φουρέιρα. Η Χρύσα Κατσαρίνη θα σχολιάσει τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τις ανασφάλειες, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξένοι στην Ελλάδα. Και, τέλος, ο Κωνσταντίνος Ρωμανός, που ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στην ψυχολογική εξαπάτηση των θεατών, θα μας κάνει μέσα σε λίγα λεπτά να αμφισβητήσουμε όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούμε δεδομένα και να κλείσουμε άμεσα ραντεβού με οφθαλμίατρο, γιατί δε θα πιστεύουμε όλα αυτά που θα δουν τα μάτια μας! 

Οι τρεις τους συμπράττουν για πρώτη φορά και, πέρα από όλα τα παραπάνω, θα προσπαθήσουν με ένα μεγαλειώδες νούμερο να καταρρίψουν το νόμο της βαρύτητας.

Θα τα καταφέρουν; Εμείς θα είμαστε εκεί για να το διαπιστώσουμε. Εσύ;

Stand Up Comedy Magic

Με τους: Διονύση Ατζαράκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Κωνσταντίνο Ρωμανό

Πού: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17 , Μετς , 2109213360

Πότε: Κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 19.30 

Είσοδος: 10€

Πληροφορίες: www.artinfo.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!