Σήμερα κάνουμε ελεύθερη πτώση! - AllYou.gr

Search

Σήμερα κάνουμε ελεύθερη πτώση!

Όχι στο κενό, αλλά στο αλκοόλ.

03 Νοεμβρίου 2015

Μας γνωρίζεις πια πολύ καλά για να ξέρεις ότι θέλουμε να καθίσουμε... πίσω από την μπάρα. Αλλά για να το κάνουμε αυτό, χρειάζεται να ξεχάσουμε το βραδινό ύπνο, να βάλουμε στην άκρη τα τακούνια μας και να αποκτήσουμε τη σχετική γνώση.

Σήμερα, όμως, λέμε να επικεντρωθούμε στο τρίτο και πιο σημαντικό (προ)απαιτούμενο της τέχνης του bartending και θα κατέβουμε μια βόλτα στο Athens Bar Show, τη μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής.

Εκεί, ανάμεσα σε πολλούς bartender, mixologist και επαγγελματίες του χώρου, θα συναντήσουμε και τον αγαπημένο μας Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος δε θα μοιραστεί μαζί μας κάποια από τις τροπικές συνταγές του, αλλά μια (εξίσου) απολαυστική ομιλία, με τίτλο «The Essence of Low ABV». 

Μέσα από αυτήν, ο Μάριος θα μας ξεναγήσει στον άγνωστο κόσμο των cocktail με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, θα μας εξηγήσει γιατί χρειάζεται να κάνουμε «εκπτώσεις» σε αυτό (κι όμως αξίζει!) και θα μας κάνει μαθήματα οικονομίας στο... οινόπνευμα μετατρέποντας μια κλασική συνταγή σε ΑΒV cocktail. 

Είμαστε έτοιμες να πέσουμε από τα ψηλά... στα χαμηλά για την τέχνη μας. Εσύ;

Athens Bar Show 2015

Τhe Essence of Low ABV

Ομιλητής: Μάριος Ηλιόπουλος

Πού: Kτίριο 3, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Πότε: 13.30-14.10

Είσοδος: 12€ (προπώληση) / 20€  (στην είσοδο)

Πληροφορίες: www.athensbarshow.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!