Απόψε θα περιπλανηθούμε την αγορά του Αλ Χαλίλι - AllYou.gr

Search

Απόψε θα περιπλανηθούμε την αγορά του Αλ Χαλίλι

Οδηγός μας θα είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

14 Νοεμβρίου 2015

Μας αρέσουν τα ταξίδια. Ακόμα περισσότερο, μας αρέσουν τα μουσικά ταξίδια, γι' αυτό και σήμερα σε προσκαλούμε σε ακόμα ένα. 

Στην παρέα μας θα βρεθεί ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι και μια «μικρή βαλίτσα», γεμάτη παλιά και νέα τραγούδια καθώς και διασκευές. Ο Αλκίνοος και η παρέα του υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφέροντας μας αισθήματα, γεγονότα, ήχους και λέξεις.

Όλα αυτά θα συμβούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και θα γίνουν πραγματικότητα μέσα από την ιδιαιτερότητα ενός σχήματος αποτελούμενου αποκλειστικά από έγχορδα και την εφευρετικότητα της συγκεκριμένης ομάδας. Σε αυτό τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες. 

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζουν η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός διαφορετικών μουσικών ειδών και η δημιουργία κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Έτοιμη; Φύγαμε! 

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Πού: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: Από 15€

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2109315600, www.gialino.gr



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!