Απόψε ψάχνουμε το τυχερό μας αστέρι - AllYou.gr

Search

Απόψε ψάχνουμε το τυχερό μας αστέρι

Θα το βρούμε στις γνώριμες μελωδίες του αγαπημένου μας Κ. Βήτα.

21 Νοεμβρίου 2015

Ένα βροχερό βράδυ κάποιου Νοέμβρη, στο αγαπημένο μας after στέκι, ο Σωτήρης, ιδιοκτήτης, υπεύθυνος για τη μουσική αλλά κυρίως παρέα μας στα μεγάλα ξενύχτια κι «ανεπίσημος υποστηρικτής» των ερωτικών τραγωδιών μας, θα μας αφιέρωνε ένα τραγούδι. Και κάπως έτσι, ένα «Τυχερό Αστέρι» και θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη μας. Το ίδιο βράδυ, αλλά χωρίς να το ξέρει, ο Σωτήρης θα μας δημιουργούσε μια ακατανίκητη επιθυμία να το ακούσουμε ξανά, αλλά ζωντανά αυτή τη φορά. 

Και μπορεί για λόγους που σχετίζονταν με τα ταξίδια μας ή τις υποχρεώσεις και την –περισσότερο ή λιγότερο– γκρίζα καθημερινότητά μας να χάναμε τόσον καιρό την ευκαιρία να δούμε live τον K.Bήτα, αλλά αυτή η σειρά «ατυχών» συμβάντων σήμερα φτάνει στο τέλος της! 

Απόψε, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην σκηνή του Fuzz για μια μοναδική συναυλία, με παλιό και καινούργιο υλικό από το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη. Σε αυτήν, αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται σε μια χαοτική hip hop μουσική.

Ο Κ.Βήτα θα φλερτάρει με την ακουστική folk, μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές θα χαθεί μέσα σε μονολόγους, περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες, προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία, σε μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους , φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του.

Εμείς θα είμαστε εκεί, ελπίζοντας να ακούσουμε τη μελωδία που ένα βράδυ μας έκανε να χαμογελάσουμε. 

IDTnPp3eCX8{/videobox}

Κ. Βήτα

Μαζί του η: Nalyssa Green

Πού: Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ. 2103450817

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση) / 12€ (ταμείο) 

Προπώληση: Public/ Seven Spots / Παπασωτηρίου / Ιανός / Reload / viva.gr  και τηλεφωνικά στο: 11 876

Πληροφορίες: www.fuzzclub.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!