Επιστροφή στη Βυθούπολη! - AllYou.gr

Search

Επιστροφή στη Βυθούπολη!

Ετοιμαζόμαστε από σήμερα για την αυριανή μας Ψαρόσουπα.

20 Νοεμβρίου 2015

Ξέρεις πού σερβίρεται η καλύτερη ψαρόσουπα της πόλης; Στο θέατρο «Δημήτρης Χορν»! Προτού μας κατηγορήσεις ότι τα έχουμε χαμένα, άφησέ μας να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε. 

Η Ψαρόσουπα που ψάχνουμε, σερβίρεται αποκλειστικά στην ομώνυμη γνωστή θεατρική παράσταση του Γιώργου Δ. Λεμπέση, που φέτος επιστρέφει με τη νέα, ολόφρεσκη και σπαρταριστή συνταγή «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου».

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Βυθούπολη  και ξεκινά με τη γνώριμή ψαροπαρέα μας να ετοιμάζεται για τα γενέθλια της Ρίτσας της Πεσκανδρίτσας. Ο Βρασίδας ο Αχινός με τον Βαγγέλη τον Ροφό καθώς πηγαίνουν να μαζέψουν αμμώδη ριγοφιλάκια για τη μεγάλη γιορτή, έρχονται αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο εχθρό, τον Μπακαλιάρο Μπακαλιαράκο, που εισβάλει στις ζωές των ψαροφίλων μας και εκφοβίζει τα ανήμπορα ψάρια. Ο Βρασίδας, όμως, και η παρέα του δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια! |Με την πολύτιμη βοήθεια του Τέρατος Ψυχραιμίας και της φίλης του, της Ελευθερίας του Λόφου, υψώνουν το ανάστημα τους και ενωμένοι αντιμετωπίζουν την απειλή που έχει φτάσει έξω από τα όμορφα ψαροσπίτια τους!

Η φετινή Ψαρόσουπα υπόσχεται χρώματα, αέρινες μουσικές, μπουρμπουλήθρες μαγείας, κι ένα γλυκό μήνυμα για την αγάπη. Μην την αφήσεις... να κρυώσει: θα σε δούμε αύριο εκεί!

LgYAqdCFc14{/videobox}

Ψαρόσουπα

Θεατρική προσαρμογή: Αθανασία Καραγιαννοπούλου - Γιώργος Δ. Λεμπέσης

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Πρωταγωνιστούν οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Αξιώτης, Νίκος Βατικιώτης, Πέτρος Βερβέρης, Λορίνα Κατσιώτη, Χριστιάννα Κουλιζάκη, Κίττυ Μαργαρίτη, Βάσια Μίχα.

Πού: Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα

Πότε: Κάθε Σάββατο στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 12.00 και στις 15.00 

Τιμές εισιτηρίων: 10€

Πληροφορίες: 2103612500

*Οι ιστορίες της σειράς «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Δ. Λεμπέση κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!