Σήμερα ερωτευόμαστε! - AllYou.gr

Search

Σήμερα ερωτευόμαστε!

Όχι αυτό που δεν έχουμε, αλλά αυτό που θα αποκτήσουμε.

24 Νοεμβρίου 2015
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Ποια είναι η κοινή μοίρα των ανθρώπων; Όχι, η υπαρξιακή ανησυχία, ούτε η συνεχής μάχη ενάντια στη θνησιμότητα. Αντίθετα, αυτό που μας ενώνει και κάνει το είδος μας (πιο) ξεχωριστό, είναι όλες εκείνες οι προσπάθειες που κάνουμε για να αψηφήσουμε το θάνατο: από την επιστήμη και την επικοινωνία μέχρι την τέχνη και –ω, ναι! – τον έρωτα. 

Ο τελευταίος, μάλιστα, μπορεί να είναι έντονος, απογοητευτικός, ανασφαλής, συγκλονιστικός, ανείπωτος, ατυχής και, πέρα από τις λεκτικές τυπικότητες της ερωτικής σύμβασης, κρύβει μια πικρή αλήθεια: «ερωτευόμαστε» μόνο αυτό που δεν έχουμε. 

Αποκύημα μιας τέτοιας βιωματικής προσέγγισης στην απόλυτη πραγμάτωσή της, από έναν σύγχρονο μετρ του είδους, είναι το δεύτερο πολυαναμένομενο άλμπουμ των Παιδιών της Παλαιότητας, «Consortium in Amato».

allyou_consortiuminamato_big-alt.jpg

Ο Παντελής Δημητριάδης (Κόρε. Ύδρο) και η παρέα του, ένα χρόνο μετά τα «12 Τραγούδια από τις Κατακόμβες» επιστρέφουν με ένα υπέροχο άλμπουμ, όπου το μελόδραμα του ρομαντισμού, από τον Γκαίτε μέχρι τον Πάριο, εξυψώνεται εδώ στα λιβιδινικά του βάθη και απογυμνώνεται στα εξ ων συνετέθη: την υπαρξιακή ανασφάλεια και τη μεταφυσική ψευτοπαλικαριά.  

Για να σε πείσουμε για τα όσα γράφουμε, σε προσκαλούμε να ακούσεις και εσύ το ζωηρό και (σχεδόν) εποχιακό πρώτο single με τίτλο «

" target="_blank">Το Μέλλον». Κι επειδή μετά σίγουρα θα αναρωτιέσαι πού και πότε θα το βρεις, σε ενημερώνουμε ότι το «Consortium in Amato» κυκλοφορεί σήμερα από την 39, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Μην το χάσεις!

Υ.Γ. «Είχαμε πει ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα μαζί». Οι φήμες λένε ότι τα Παιδιά της Παλαιότητας θα εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους. 

Consortium in Amato

Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Κυκλοφορεί από την 39

Πληροφορίες: www.ptp.anousia.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!