Κάτι απλό, μ’αληθινό - AllYou.gr

Search

Κάτι απλό, μ’αληθινό

Δυόμιση δεκαετίες μετά τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου, εμείς μπορούμε να (του) δώσουμε αγάπη.

05 Δεκεμβρίου 2015

6 Δεκεμβρίου του 1990, ο  Παύλος Σιδηρόπουλος, αφήνει την τελευταία του πνοή στο σπίτι μιας φίλης του, στον Νέο Κόσμο. Απόψε, 25 χρόνια (παρά μία μέρα) μετά θυμόμαστε τον τρυφερό, δημιουργικό και ευγενή «πρίγκιπα της ροκ», μέσα από ένα live αφιερωμένο σε εκείνον. 

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, το Κύτταρο καλωσορίζει στη σκηνή του τους Απροσάρμοστους και τον Δημήτρη Πουλικάκο σε μια γιορτή αφιερωμένη στον σημαντικότερο Έλληνα rocker. H συναυλία δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κομμάτια του που έχουν αφήσει ιστορία, δεν είναι μόνο μια συναισθηματική επέτειος ή μια βραδιά που θα περάσουμε... αναπολώντας, αλλά είναι μια πράξη υπόστασης για τους απανταχού «απροσάρμοστους».

Έτσι, όπως κάθε Δεκέμβρη, οι απροσάρμοστοι στις εκάστοτε μόδες, τάσεις και φτιαχτές συνθήκες φίλοι του Παύλου Σιδηρόπουλου θα δώσουν βροντερό «παρών» στην πιο γλυκόπικρη επέτειο της ελληνικής ροκ σκηνής, παρέα με τους μουσικούς -και όχι μόνο- συνοδοιπόρους του, εκείνους που μαζί του φτιάξανε μερικά από τα πιο επιδραστικά τραγούδια των τελευταίων ετών, τραγούδια που έχουν να «πουν κάτι ωραίο, κάτι απλό μ’ αληθινό».

Εμείς θα είμαστε εκεί!

Απροσάρμοστοι Live για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Μαζί τους ο Δημήτρης Πουλικάκος

Πού: Κύτταρο, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 22.00 

Είσοδος: 10€

Πληροφορίες: 2108224134, www.kyttarolive.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!