Τρικυμία, άμπωτη, παλίρροια - AllYou.gr

Search

Τρικυμία, άμπωτη, παλίρροια

Σήμερα παρακολουθούμε... ανήσυχο εφηβικό θέατρο στη Στέγη.

06 Δεκεμβρίου 2015

Τις πιο ωραίες, συγκινητικές και δυνατές ιστορίες τις γράφουν οι παρέες. Γι' αυτό, σήμερα σε προσκαλούμε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για να παρακολουθήσεις μαζί μας την ιστορία μια παρέας φίλων από την πρώτη ημέρα του σχολείου έως τη δύση της ζωής τους. Δεν πρόκειται φυσικά για την ιστορία μιας οποιασδήποτε παρέας, αλλά για εκείνη που διηγείται η Virginia Woolf στο έξοχο μυθιστόρημα της «Τα Κύματα». 

Σε αυτό, συναντάμε έξι φίλους που μεγαλώνουν με διαφορετικά όνειρα, διαφορετικούς στόχους, ερωτεύονται, απογοητεύονται, ξαναπροσπαθούν, βιώνουν την απώλεια, ματώνουν και θριαμβεύουν άδοξα και ένδοξα. 

Το συγκινητικό κείμενο της μεγάλης λογοτέχνιδας ακολουθεί την «άμπωτη» και άλλοτε την «παλίρροια» του λόγου και μιλά για τη φιλία, τον έρωτα, τη διαφορετικότητα, τη ζωή που περνάει, την απώλεια, την αγωνία της ύπαρξης και της συνύπαρξης και όλες εκείνες τις ανησυχίες που ξυπνούν «μέσα» μας με ορμή, σαν κύματα, στην εφηβεία.

Ραντεβού στη «στεριά» της Συγγρού!

b3RkEvNS03A{/videobox}

Τα κύματα

Βασισμένο σε αποσπάσματα της μετάφρασης του Άρη Μπερλή

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς

Παίζουν οι: Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Γιώργος Βουρδαμής-Μαυρογένης, Ιωάννα Πιατά, Ελίνα Ρίζου, Μιχάλης Σαράντης, Αινείας Τσαμάτης

Πού: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Λεωφ.Συγγρού 107-109, Αθήνα

Πότε: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.30

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (κανονικό) / 9€ (μειωμένο, μικρή παρέα μέχρι 9 άτομα, συνοδοί ΑΜΕΑ) / 8€  (μεγάλη παρέα, 10+ άτομα) / 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)

Πληροφορίες: 2109005800 (εισιτήρια), www.sgt.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!