Απόψε αυτοσχεδιάζουμε... - AllYou.gr

Search

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε...

Σε μια κωμική παράσταση που όλα μπορεί να συμβούν!

13 Δεκεμβρίου 2015

Μας αρέσουν οι εκπλήξεις. Για την ακρίβεια, μας αρέσουν τόσο πολύ που δεν έχουμε παρακολουθήσει ακόμα το νέο teaser του Game of Thrones κι όταν πάμε σινεμά ή θέατρο δε θέλουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει. 

Μας βρίσκεις λίγο... περίεργες; Σήμερα θα σε πείσουμε για το αντίθετο -αρκεί βέβαια να δεχτείς να μας ακολουθήσεις στο θέατρο Άβατον για ένα απίστευτα ξεκαρδιστικό, απολαυστικό και διασκεδαστικό Improv Comedy Night, παρέα με τους Bus Kai. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της ξεκαρδιστικής βραδιάς, μάλιστα, θα συναντήσουμε 6 ηθοποιούς, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και θα παρακολουθήσουμε όχι μία, αλλά δύο 2 παραστάσεις!  

Κι αυτό γιατί Improv Comedy Theater σημαίνει απουσία κειμένου. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητούν κάποια απλή πρόταση από το κοινό και, με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία τους, γεννούν και εμπνέονται ολόκληρο το έργο μπροστά στα μάτια των θεατών. Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. 

Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, εμείς ξέρουμε ότι θα γελάσουμε την ψυχή μας και θα δούμε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια μας! Τι λες, θα το κάψουμε (το σενάριο) απόψε;

A7Cn9vPMiIw{/videobox}

Improv Comedy Nights με τους Bus Kai

Συντελεστές: Παναγιώτης Δελαβίνιας, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Βασιλική Κίσσα, Μενέλαος Πρόκος, Γρηγόρης Συγγιρίδης, Κώστας Σφήκας

Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 21.30 

Τιμές εισιτηρίων: Από 5€

Πληροφορίες: theatroavaton.com, τηλ. 210 3412689

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!