Θε να’ρθει κάποιο σούρουπο ξανά ν’ ανταμωθούμε... - AllYou.gr

Search

Θε να’ρθει κάποιο σούρουπο ξανά ν’ ανταμωθούμε...

...με τους Χειμερινούς Κολυμβητές.

14 Δεκεμβρίου 2015

Σήμερα γιορτάζουμε τα 50! Πριν αρχίσεις τις ευχές, να σε ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε εμείς γενέθλια αλλά οι Χειμερινοί Κολυμβητές, οι οποίοι φέτος συμπληρώνουν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και 50 από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ισίδωρο Παπαδάμου, Κώστα Σιδέρη και Αργύρη Μπακιρτζή. Με την ευκαιρία της γιορτής τους, όμως, απόψε θα βρεθούμε στο Half Note, όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis μουσική βραδιά, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. Διαφορετική, γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Η αποψινή συναυλία, όμως, θα είναι διαφορετική, μιας και οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα προσπαθήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριο της 50χρονης διαδρομής τους, χρονικά, θεματικά και σχηματικά, με τραγούδια από την δισκογραφία τους πριν το 2000, κομμάτια που δεν έχουν τραγουδηθεί ποτέ στις συναυλίες τους και μελοποιήσεις αγαπημένων ποιημάτων. 

Απόψε είναι η τελευταία τους εμφάνιση στο Μετς. Ελπίζουμε να δούμε το πολλαπλό σου είδωλο εκεί!

Χειμερινοί Κολυμβητές

Πού: Half Note Jazz Club,Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21.00 

Είσοδος: 15€ (μπαρ) / 20€ (Β’ Ζώνη) / 25€(Α’ Ζώνη)

Πληροφορίές-κρατήσεις: 210 9213310, www.artinfo.gr