Αντέχεις για την επόμενη μέρα; - AllYou.gr

Search

Αντέχεις για την επόμενη μέρα;

Απόψε χορεύουμε παρέα με τον Prins Thomas.

19 Δεκεμβρίου 2015

The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Και κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο ηλεκτρική ενέργεια!

Δεν σου λέμε ό,τι μας κατεβαίνει στο μυαλό, αλλά αναφερόμαστε στο πάρτι με την ονομασία «τhe DAY After», στο οποίο εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο, εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set. 

Απόψε μάλιστα, καλεσμένος του «the DAY AFTER», είναι ο Νορβηγός DJ και παραγωγός Thomas Moen Hermansen, ή αλλιώς Prins Thomas, ο βασικός «ύποπτος» πίσω από τους εκλεκτικούς «space-disco» ήχους που απορρέουν από την πατρίδα του και ένας εκ των πρωτοπόρων της nu-disco σκηνής.

Για την ιστορία, ο Thomas ξεκίνησε να παίζει ως DJ από πολύ νεαρή ηλικία, με τα mix του να κυμαίνονται από break-dance και hip-hop μέχρι electro. Το 2003 ένωσε τις δυνάμεις του με τον Hans-Peter Lindstrom, δημιουργώντας μια ισχυρή επαγγελματική και προσωπική σχέση που συνεχίζεται έως σήμερα, ενώ συνεργάζεται στενά εδώ και χρόνια και με τον Todd Terje.

allyou_prinsthomas_big_internal.jpg

Με επιρροές από την space/cosmic disco, την acid house και την kraut μέχρι την progressive rock και την ψυχεδέλεια, είναι αδύνατον να βάλει κανείς ταμπέλα στους μουσικούς ορίζοντες του Prins Thomas. Τα set του, άλλωστε, έχουν πάντοτε κάτι ξεχωριστό και συνήθως κρύβουν εκπλήξεις!

Τον Thomas θα συνοδέψουν ο resident του Ρομάντσο, Paul Bennett και ο Alex Hobson, ενώ το δεύτερο stage θα αναλάβουν οι εκπρόσωποι των Meltdown parties, Roman, Manu και Saradis.

Θα σε δούμε στην... πίστα! 

X5F87mHH9uA{/videobox}

the DAY AFTER with Prins Thomas 

Πού: Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 

Ώρα έναρξης: 23.00 

Είσοδος: 10€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!