Απόψε ο χορός θα είναι μαραθώνιος - AllYou.gr

Search

Απόψε ο χορός θα είναι μαραθώνιος

Και θα είναι γεμάτος «σκουπίδια»!

24 Δεκεμβρίου 2015

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία εκείνων που δε θέλουν να μείνουν σπίτι αλλά θέλουν να κάψουν τις θερμίδες της... γεμιστής γαλοπούλας και των πολλών, πολλών κουραμπέδιων, σου έχουμε την καλύτερη πρόταση! Να μας συνοδεύσεις στο Trashathon Xmas Eve 2015 στο Tesla, ή αλλιώς το νέο μπαρ του Bios.

Τι σημαίνει Trashathon; Από τα αγγλικά «Τrash» (σκουπίδι) και «marathon» (μαραθώνιος), το λογοπαίγνιο αποτελεί προϊόν του νοσηρού λόγου-παιγνιώδους εγκεφάλου του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος, με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, το διαβόητο Trashathon επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Από το 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και... κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (freecinema.gr) να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν αλλά τα πόδια μας, πάλι, όχι. 

Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Και άλλα τέτοια «μούσια». Ο Ηλίας Φραγκούλης υπόσχεται να μην κρίνει τις χορευτικές επιδόσεις μας σαν να ήταν ενσταντανέ από ταινία, αλλά να παίξει οικτρή, vintage από ’60s και βάλε pop και μπαλαλάικα σουξέ, που θα σε κάνουν να συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και ως το πρωί θα παρακαλάς… να μην γίνεις ρόμπα στα social media με βιντεάκια – υλικό για εκβιασμό! 

Αν είσαι έτοιμη, λοιπόν, για όλα, βάλε τα καλά σου και συνάντησέ μας στην Πειραιώς στις 23.00 -για να έχουμε προλάβει να κάνουμε «επίθεση» στην γαλοπούλα!

Trashathon Xmas Eve 2015 

DJ Set: Ηλίας Φραγκούλης

Πού: Bios. Tesla, Πειραιώς 84, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 23.00

Είδοσος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!