Σσσς! Σήμερα κάνουμε ησυχία.. - AllYou.gr

Search

Σσσς! Σήμερα κάνουμε ησυχία..

 ... για να μην ενοχλήσουμε τα φαντάσματα.

26 Δεκεμβρίου 2015

Πιστεύεις στα φαντάσματα; Σε εκείνες τις ατίθασες ψυχές που, με κάποιον ανεξήγητο τρόπο, κατάφεραν να αψηφήσουν τους κανόνες της μετά θάνατον ζωής και έτσι συνεχίζουν περιφέρονται μεταξύ μας; Αν ναι, σήμερα σε προσκαλούμε να ξεφυλλίσεις μαζί μας τις «Κλασικές Ιστορίες Φαντασμάτων- Από την Βικτωριανή Εποχή», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αίολος. 

Στις σελίδες του θα βρούμε έξι ατμοσφαιρικές, σκοτεινές και μυστηριώδεις ιστορίες, γνωστών συγγραφέων (βλ. Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Χιούμ Νισμπετ) που συνδυάζουν το υπερφυσικό με τον ψυχρό ορθολογισμό. 

Από τις αχανείς παγωμένες περιοχές του Αρκτικού Κύκλου μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας, και από τα ανάκτορα βασιλέων και τις επαύλεις αριστοκρατών, μέχρι τα πιο ταπεινά χωριά, οι ψυχές των νεκρών που αρνούνται να αποδεχθούν τον θάνατο των κορμιών που κατοικούσαν επιστρέφουν, για να ζητήσουν εκδίκηση από τους ζωντανούς, να τραβήξουν μαζί τους στον τάφο αγαπημένα πρόσωπα ή, απλώς, για να αντλήσουν λίγη από τη ζεστασιά της αληθινής ύπαρξης.

Οι πρωταγωνιστές τους παύουν να είναι καταραμένοι γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών και γίνονται πολυταξιδεμένοι αστοί που αντιμετωπίζουν το υπερφυσικό με την ίδια ψυχραιμία αλλά και την ίδια δυσπιστία με την οποία αντιμετώπιζαν και την επέλαση της νέας, μοντέρνας εποχής– τουλάχιστον μέχρι να τους αποκαλυφθεί σε όλο το μακάβριο κι ανεξήγητο μεγαλείο του.

Είσαι έτοιμη για τη... μεγάλη ανατριχίλα; Γύρνα σελίδα!

Κλασικές Ιστορίες Φαντασμάτων- Από την Βικτωριανή Εποχή

Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Αίολος

Πληροφορίες: www.aiolos.com.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!