Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σσσς! Σήμερα κάνουμε ησυχία..

 ... για να μην ενοχλήσουμε τα φαντάσματα.


Φύλλις Νικολάου

Πιστεύεις στα φαντάσματα; Σε εκείνες τις ατίθασες ψυχές που, με κάποιον ανεξήγητο τρόπο, κατάφεραν να αψηφήσουν τους κανόνες της μετά θάνατον ζωής και έτσι συνεχίζουν περιφέρονται μεταξύ μας; Αν ναι, σήμερα σε προσκαλούμε να ξεφυλλίσεις μαζί μας τις «Κλασικές Ιστορίες Φαντασμάτων- Από την Βικτωριανή Εποχή», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αίολος. 

Στις σελίδες του θα βρούμε έξι ατμοσφαιρικές, σκοτεινές και μυστηριώδεις ιστορίες, γνωστών συγγραφέων (βλ. Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Χιούμ Νισμπετ) που συνδυάζουν το υπερφυσικό με τον ψυχρό ορθολογισμό. 

Από τις αχανείς παγωμένες περιοχές του Αρκτικού Κύκλου μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας, και από τα ανάκτορα βασιλέων και τις επαύλεις αριστοκρατών, μέχρι τα πιο ταπεινά χωριά, οι ψυχές των νεκρών που αρνούνται να αποδεχθούν τον θάνατο των κορμιών που κατοικούσαν επιστρέφουν, για να ζητήσουν εκδίκηση από τους ζωντανούς, να τραβήξουν μαζί τους στον τάφο αγαπημένα πρόσωπα ή, απλώς, για να αντλήσουν λίγη από τη ζεστασιά της αληθινής ύπαρξης.

Οι πρωταγωνιστές τους παύουν να είναι καταραμένοι γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών και γίνονται πολυταξιδεμένοι αστοί που αντιμετωπίζουν το υπερφυσικό με την ίδια ψυχραιμία αλλά και την ίδια δυσπιστία με την οποία αντιμετώπιζαν και την επέλαση της νέας, μοντέρνας εποχής– τουλάχιστον μέχρι να τους αποκαλυφθεί σε όλο το μακάβριο κι ανεξήγητο μεγαλείο του.

Είσαι έτοιμη για τη... μεγάλη ανατριχίλα; Γύρνα σελίδα!

Κλασικές Ιστορίες Φαντασμάτων- Από την Βικτωριανή Εποχή

Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Αίολος

Πληροφορίες: www.aiolos.com.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.