Απόψε θα μαζευτούμε για χαρτάκι στον Κήπο! - AllYou.gr

Search

Απόψε θα μαζευτούμε για χαρτάκι στον Κήπο!

Όχι, δε μπλοφάρουμε.

27 Δεκεμβρίου 2015

Το ότι η χαρτοπαιξία με τις γιορτές πάνε χέρι-χέρι, δε χρειάζεται να σου το πούμε εμείς (κι αυτό γιατί όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η ουρά για το τελεφερίκ στην Πάρνηθα αυτές τις ημέρες). Ενόψει, μάλιστα, του νέου χρόνου, εμείς νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάσουμε την τύχη μας, να ρισκάρουμε και να τα παίξουμε όλα για όλα... αλλά όχι σε κάποιο καζίνο. 

Αντί για τα βουνά, εμείς λέμε να πάρουμε τα «λαγκάδια» του Λ.Α. (ναι, μένουμε Λεκανοπέδιο Αττικής), να βάλουμε τα καλά μας και να κατέβουμε τα σκαλιά της Αβραμιώτου για να μπούμε στον πιο όμορφο (χειμωνιάτικο) κήπο της πόλης. Εκεί θα βρούμε, φυσικά, τον αγαπημένο μας Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες δεν εκτελεί χρέη bartender, αλλά… γκρουπιέρη. Γιατί; Ο εορταστικός κατάλογος του 6 dogs μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε την τύχη μας! 

allyou_6dogs_xmas_internal003.jpg

Το παιχνίδι, άλλωστε, είναι απλό και θα μας φέρει σίγουρα απολαυστικά κέρδη: εμείς θα καθίσουμε στο μπαρ, θα διαλέξουμε ένα τραπουλόχαρτο και ο Μάριος θα μας σερβίρει ένα από τα απολαυστικά εορταστικά κοκτέιλ του καταλόγου, «πειραγμένο» αρκετά για να μας ξαφνιάσει και δοκιμασμένο για να απογειώσει σίγουρα το βράδυ μας!

allyou_6dogs_xmas_internal001.jpg

allyou_6dogs_xmas_internal004.jpg

Δεν ξέρουμε τι χαρτί θα μας «λάχει», αλλά ελπίζουμε σε ένα Red Nose Negroni... για να ρεφάρουμε τα χαμένα cocktail των ημερών! Εσύ θα μείνεις στον άσο;

Πού: Κήπος, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

Πληροφορίες: www.sixdogs.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!