Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Γέρε χρόνε, φύγε τώρα!

Αφήνουμε το 2015 πίσω μας και ξεκινάμε το 2016 τραγουδώντας και χορεύοντας στο Gazarte!


Φύλλις Νικολάου

Σήμερα υποδεχόμαστε τη νέα χρόνια με ένα μεγάλο πάρτι και πολλή (μα πολλή) διάθεση για χορό! Για αυτό, θα κατέβουμε στο Gazarte όπου θα βρούμε τους σούπερ-κεφάτους Swinging Cats και τους βασιλιάδες των πάρτι Wedding Singers, που θα μας κάνουν να ξεφαντώσουμε και να χορέψουμε ξέφρενα, για να μας βρει ο νέος χρόνος με το πιο πλατύ χαμόγελο σε ένα πάρτι τρικούβερτο και... τριώροφο!

Οι γνωστοί για την ενέργειά τους, Swingin' Cats, στο Theater Stage του Gazarte, θα μας ταξιδέψουν σε swing & rock n'roll μονοπάτια, ακολουθώντας την επιτυχημένη ρετρό συνταγή τους, που θα κάνει τους πάντες να βρουν ρυθμό και να χορέψουν. Ανανεωμένοι, αλλά με το ίδιο κέφι που χαρακτηρίζει τα live τους και έτοιμοι για ξεφάντωμα, φορούν τα γιορτινά τους και με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από τον αυθεντικό vintage ήχο τους, ετοιμάζονται να μας φέρουν γούρι για μια αξέχαστη Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, οι αγαπημένοι και λαμπεροί Wedding Singers, μια μπάντα-έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης, θα μας ξεσηκώσουν με ενέργεια, δύναμη, κέφι και έντονη χορευτική διάθεση σε ένα μεγάλο πάρτι που θα στήσουν στο Roof Stage για καλό… ποδαρικό.

Μετά τα live, την σκυτάλη θα πάρουν οι residents DJ's του Gazarte σε ένα πάρτι που θα συνεχιστεί μέχρι την πρώτη ανατολή του 2016!

Δε σου λέμε «Καλή Χρόνια» από τώρα γιατί... θα σε δούμε εκεί!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Gazarte

Πού: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: Mετά τη 1.00

Είσοδος: 10€ (γενική είσοδος, χωρίς ποτό)

Πληροφορίες: www.gazarte.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι πιο χρήσιμες φράσεις που μπορούν να αποκλιμακώσουν μια διαφωνία

Το να διαφωνείτε είναι δείγμα υγείας, δείτε πώς να το κάνετε πιο αποτελεσματικά

CELEBS

Στέφανο Σαρτίνι: Ο χωρισμός με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος του Μπράβο!

Ο Ιταλός σκηνοθέτης σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο