Γέρε χρόνε, φύγε τώρα! - AllYou.gr

Search

Γέρε χρόνε, φύγε τώρα!

Αφήνουμε το 2015 πίσω μας και ξεκινάμε το 2016 τραγουδώντας και χορεύοντας στο Gazarte!

31 Δεκεμβρίου 2015

Σήμερα υποδεχόμαστε τη νέα χρόνια με ένα μεγάλο πάρτι και πολλή (μα πολλή) διάθεση για χορό! Για αυτό, θα κατέβουμε στο Gazarte όπου θα βρούμε τους σούπερ-κεφάτους Swinging Cats και τους βασιλιάδες των πάρτι Wedding Singers, που θα μας κάνουν να ξεφαντώσουμε και να χορέψουμε ξέφρενα, για να μας βρει ο νέος χρόνος με το πιο πλατύ χαμόγελο σε ένα πάρτι τρικούβερτο και... τριώροφο!

Οι γνωστοί για την ενέργειά τους, Swingin' Cats, στο Theater Stage του Gazarte, θα μας ταξιδέψουν σε swing & rock n'roll μονοπάτια, ακολουθώντας την επιτυχημένη ρετρό συνταγή τους, που θα κάνει τους πάντες να βρουν ρυθμό και να χορέψουν. Ανανεωμένοι, αλλά με το ίδιο κέφι που χαρακτηρίζει τα live τους και έτοιμοι για ξεφάντωμα, φορούν τα γιορτινά τους και με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από τον αυθεντικό vintage ήχο τους, ετοιμάζονται να μας φέρουν γούρι για μια αξέχαστη Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, οι αγαπημένοι και λαμπεροί Wedding Singers, μια μπάντα-έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης, θα μας ξεσηκώσουν με ενέργεια, δύναμη, κέφι και έντονη χορευτική διάθεση σε ένα μεγάλο πάρτι που θα στήσουν στο Roof Stage για καλό… ποδαρικό.

Μετά τα live, την σκυτάλη θα πάρουν οι residents DJ's του Gazarte σε ένα πάρτι που θα συνεχιστεί μέχρι την πρώτη ανατολή του 2016!

Δε σου λέμε «Καλή Χρόνια» από τώρα γιατί... θα σε δούμε εκεί!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Gazarte

Πού: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: Mετά τη 1.00

Είσοδος: 10€ (γενική είσοδος, χωρίς ποτό)

Πληροφορίες: www.gazarte.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!