Σήμερα κάνουμε τετραπλό τόλουπ! - AllYou.gr

Search

Σήμερα κάνουμε τετραπλό τόλουπ!

Αλλά δεν θα μας βαθμολογήσει ο Αλέξης Κωστάλας...

02 Ιανουαρίου 2016

Θυμάσαι πόσους χειμώνες έχεις περάσει σαν μικρό παιδάκι να βλέπεις κρατική τηλεόραση και να ακούς τη γλυκιά, θεσπέσια και ανακουφιστική φωνή του Αλέξη Κωστάλα να σχολιάζει τα άξελ και τα τόλουπ του Εβγκένι Πλιούσενκο ή να ανησυχεί αν η απότομη προσγείωση της Γιούλια Λιπνίτσκαγια θα της κοστίσει μια θέση στο βάθρο; 

Για εσένα που θυμάσαι και για εσένα που δεν θυμάσαι, τα νέα είναι καλά! Κι αυτό γιατί σήμερα θα αναζητήσουμε την αθλήτρια που κρύβουμε μέσα μας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Προτού προλάβεις να μας κατηγορήσεις ότι τα έχουμε τελείως χαμένα, να σε ενημερώσουμε ότι φέτος το Αίθριο του Μεγάρου θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο (έκτασης 375 τ.μ.!), για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου!

Κι αν φοβάσαι τις επιδόσεις σου στον... πάγο, να σε ενημερώσουμε ότι εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Μετά δε από τα άρτια εκτελεσμένα φλιπ, λουπ και άξελ, θα δώσουμε στον εαυτό μας το «χρυσό» απολαμβάνοντας τον καφέ μας στο χώρο δίπλα στο παγοδρόμιο. 

Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο μέρος να περάσουμε τη σημερινή ημέρα; Εμείς θα σε περιμένουμε στην παγοπίστα για να γλιστρίσουμε με τέχνη, να χορέψουμε με αξιώσεις και πέσουμε με χάρη! 

Παγοδρόμιο

Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας

Ώρες λειτουργίας: 11.00-23.00 

Είσοδος: 10 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)

Πληροφορίες: 210 7282333, www.megaron.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!