Έχουμε μια ιδέα! - AllYou.gr

Search

Έχουμε μια ιδέα!

Αλλά την «χρωστάμε» στη γλυκιά και ταλαντούχα Άννα Παπαϊωάννου.

04 Ιανουαρίου 2016

Οι λέξεις είναι καρφιά για να κρεμάμε πάνω τους ιδέες, έλεγε ο Χένρυ Γουάρντ Μπίτσερ και η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά, οι ιδέες κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη! Για αυτό και πρέπει να κρατάμε τα μάτια μας πάντα ανοιχτά! Αυτό μάλιστα διατείνεται ο νέος φίλος μας, ο πιτσιρίκος και «πρωταγωνιστής» του πρώτου βιβλίου της Άννας Παπαϊωάννου, «Έχω μια Ιδέα», που κυκλοφορεί από την Key Books.

Ήταν κάποτε ένας πιτσιρίκoς που είχε μια ιδέα, δύο ιδέες, χιλιάδες ιδέες! Είχε τόσες πολλές ιδέες, που τις σημείωνε στους τοίχους για να μην τις ξεχάσει. Τον μάλωνε η μαμά του. Και μετά τον μάλωνε και ο μπαμπάς του. Μόνο ο παππούς του έδειχνε να τον καταλαβαίνει. Τις ιδέες του τις έβρισκε παντού. Στο δάσος, στη θάλασσα και στα πιο παράξενα μέρη. Την πιο καλή ιδέα όμως την είχαν οι γονείς του...

allyou_exomiaidea_biginternal.jpg

Η ιστορία του βιβλίου πηγάζει από τα παιδικά χρόνια της Άννας. Όταν ήταν μικρή, είχε πολλές ιδέες. Όπως όλα τα παιδιά. Κάθε μέρα ήταν και μια εξερεύνηση και η αγαπημένη της φράση ήταν «Έχω μια ιδέα!». Η ιστορία, λοιπόν, μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια. Τότε που δεν φοβόμασταν να εκφράσουμε τις ιδέες μας. Όπως όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας!

Τώρα που πήρες μια ιδέα για το τι σε περιμένει, μην το χάσεις!

Έχω μια ιδέα

της Άννας Παπαϊωάννου

Κυκλοφορεί από την Key BooksΑκολούθησε το allyou στο Instagram!