Είσαι όμορφη! - AllYou.gr

Search

Είσαι όμορφη!

Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει και ο Τσακ Πόλανικ. Απλά εκείνος το λέει για την Πηνελόπη.

07 Ιανουαρίου 2016

Πολλές φορές, ο έρωτας μοιάζει περισσότερο με πλάνη παρά με παραμύθι. Και τρανή απόδειξη στον ισχυρισμό μας αποτελεί το νέο βιβλίο του Τσακ Πόλανικ (τον ξέρεις ήδη από το λατρεμένο «Fight Club»), με τίτλο «Είσαι Όμορφη», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αίολος. 

Η Πηνελόπη Χάριγκαν, μια επαρχιωτοπούλα από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, στην περιοχή του Μισούρι, προσπαθεί να πάρει την άδεια δικηγόρου, εργαζόμενη εν τω μεταξύ ως ασκούμενη σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης. Ο Κορνίλιους Λάινους Μάξγουελ είναι ένας δισεκατομμυριούχος, με πλούσια ερωτική δράση ανάμεσα στις πιο διάσημες και ισχυρές γυναίκες του κόσμου, και αποτελεί το κρυφό όνειρο κάθε γυναίκας. Όταν συναντηθούν οι δυο τους τι θα συμβεί; Τι είδους σχέση μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσά τους; Όταν, λοιπόν, η επαρχιωτοπούλα από τη Νεμπράσκα του Μισούρι συναντά τον ερωτομανή, γοητευτικό και ζάπλουτο άνδρα, τότε όχι μόνο δεν επαληθεύεται το παραμύθι της Σταχτοπούτας με τον πρίγκιπα, αλλά συμβαίνουν και πολλά άλλα, όχι τόσο παραμυθένια... που αλλάζουν πολύ τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Ο  αγαπημένος μας Τσακ Πόλανικ, με το νέο καλτ μυθιστόρημά του, μας εισάγει σε σύγχρονους πρωτόγνωρους προβληματισμούς για τον έρωτα, τις σχέσεις, την τεχνολογία, την εξουσία —αν και ο ίδιος δηλώνει ότι το έγραψε για διασκέδαση.

Εμείς πάντως σίγουρα θα διασκεδάσουμε διαβάζοντάς το και θα περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις!

Είσαι όμορφη

του Τσακ Πολάνικ (μετάφραση: Πάνος Τομαράς, Αλέξης Καλοφωλιάς)

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑίολοςΑκολούθησε το allyou στο Instagram!