Σήμερα αποχαιρετάμε το Dos Agaves - AllYou.gr

Search

Σήμερα αποχαιρετάμε το Dos Agaves

Μη μιλάς άλλο για αγαύη.

10 Ιανουαρίου 2016

Σήμερα το απόγευμα θα πιούμε εκείνη την τελευταία τεκίλα. Όχι, δε θέλουμε να σε ρίξουμε στα «τάρταρα» του hangover—είναι και Δευτέρα αύριο! Αλλά εννοούμε ότι θα πιούμε κυριολεκτικά το τελευταίο... ποτηράκι τεκίλας στο Μοναστηράκι, και συγκεκριμένα στο Dos Agaves, το απόλυτο μεξικάνικο στέκι που μας έμαθε να αγαπήσουμε την τεκίλα. Κι αυτό γιατί το Dos Agaves κλείνει μετά από 5 χρόνια λειτουργίας.

Αυτήν την Κυριακή το dos, το agaves, το τεκιλάδικο, το μεξικάνικο, τα παιδιά, το μαγαζί με περισσότερα ονόματα απο τον διάολο τον ίδιο, αποχαιρετά για πάντα την Αβραμιώτου και μας περιμένει όλους, τους παλιούς μας φίλους και τους νέους που έκανε στην πορεία, να γιορτάσουμε το τέλος με ένα δυνατό closing party, έτσι όπως του αξίζει, δίνοντας όμως ενα αόριστο αλλά σύντομο ραντεβού σε έναν καινούριο χώρο.

Εμείς θα είμαστε εκεί αναζητώντας μια στάλα αγαύης και θα σε περιμένουμε για να απολαύσουμε μια ακόμη tequila bandera, το signature σφηνάκι του μαγαζιού, να υψώσουμε το ποτήρι μας και να πιούμε στην υγεία του Dos Agaves! 

Dos Agaves Closing Party

Πού: Αβραμιώτου 12, Μοναστηράκι 

Ώρα έναρξης: 18.00 

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!