Ήρωες για μια μέρα - AllYou.gr

Search

Ήρωες για μια μέρα

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον -απλά υπέροχο- David Bowie κλείνει τη δεύτερη και πιο μελαγχολική εβδομάδα του Ιανουαρίου.

15 Ιανουαρίου 2016

Για εμάς ο χρόνος κάπως σαν να «σταμάτησε» αυτή τη Δευτέρα. Κι όχι, δε συνέβη γιατί μισούμε τις Δευτέρες αλλά γιατί, ανοίγοντας το κινητό, το υπολογιστή, την τηλεόραση,  μας περίμενε η είδηση του (απρόσμενου) θανάτου του rock start, fashion icon, πρωτεργάτη του Internet (το bowienet υπήρξε πριν το Napster μπει στις ζωές μας) και ηθοποιού, David Bowie.

Ο Bowie ενσωμάτωσε την έννοια του «καλλιτέχνη» περισσότερο ίσως από κάθε άλλον σταρ της εποχής του, σημάδεψε τα εφηβικά και ενήλικα χρόνια μας με τη μουσική του και μας άφησε κληρονομιά 25 δίσκους και ένα αινιγματικό τελευταίο βίντεοκλιπ, στο οποίο εκείνος μας αποχαιρετούσε πριν καν προλάβουμε να χαρούμε για την πρόσφατη κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του.

allyou_bowie_heroes_internal.jpg

Απόψε, λοιπόν, θυμόμαστε τον άνθρωπο που έπεσε στη... γη ως David Jones (και γνωρίσαμε ως David Bowie και Ziggy Stardust και Λεπτό Λευκό Δούκα) με ένα κινηματογραφικό και μουσικό αφιέρωμα σε εκείνον, στο Ααβόρα Art Cinema. Εκεί, θα δούμε τις ταινίες του, θα ακούσουμε τις μουσικές του για να γιορτάσουμε την παρουσία του για 69 περιστροφές ενός ασήμαντου ήλιου γύρω από μια γαλάζια πέτρα και να γίνουμε ήρωες —έστω και για μια μέρα. 

The Duke is dead. Long live the Duke.

Tgcc5V9Hu3g{/videobox}

We Could be Heroes

Κινηματογραφικό και μουσικό αφιέρωμα στον David Bowie

Πού: Ααβόρα Art Cinema, Ιπποκράτους 180, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 17.00

Είσοδος: Ελεύθερη Ακολούθησε το allyou στο Instagram!