Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Διώξε τη λύπη (παλικάρι)...

...πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι!


Φύλλις Νικολάου

Για τη σημερινή μας βόλτα, δε θα σου κάνουμε μεγάλη εισαγωγή. Το μόνο που θα σου πούμε είναι ότι θα σε περιμένουμε στο αεροδρόμιο. Ναι, καλά διάβασες. Στο αεροδρόμιο. Αν και θα ταξιδέψουμε, σε ενημερώνουμε ότι δε θα χρειαστείς βαλίτσα. Γιατί; Σήμερα έρχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μια από τις πιο δυναμικές μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη και μεταμορφώνει τo Αεροδρόμιο της Αθήνας σε ένα... «Μουσικό Χωριό» (ή αλλιώς Μουσικοδρόμιο!), μέσα από μία πανδαισία ήχων και εικόνων!

Για την ιστορία, το Μουσικό Χωριό είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε το 2006 στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου πάνω σε ένα πρότυπο μοντέλο καλλιτεχνικής συμβίωσης, που εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και σήμερα καινοτόμο θεσμό σε διεθνές επίπεδο. Στη δεκαετή πορεία του, το μελωδικό χωριό μετράει 24 μουσικά εργαστήρια, masterclasses και residencies συμβιωτικής δράσης, καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φορείς πολιτισμού (βλ. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). 

Σήμερα, λοιπόν, στο πλαίσιο του project Fly me to the Moon, μιας συνεργασίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, αντιπροσωπευτικές ομάδες καλλιτεχνών του Μουσικού Χωριού θα βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους!

Τα λέμε εκεί!

Fly me to the Moon – Μουσικοδρόμιο

Πού: Επίπεδο Αναχωρήσεων - Εμπορικό Κέντρο Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ώρα έναρξης: 12.00

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το STAGES A/LIVE παρουσιάζει τη Σtella στο Onassis Channel στο YouTube

Μη χάσεις την ψηφιακή πρεμιέρα: Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 21:00

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;