Διώξε τη λύπη (παλικάρι)... - AllYou.gr

Search

Διώξε τη λύπη (παλικάρι)...

...πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι!

22 Ιανουαρίου 2016

Για τη σημερινή μας βόλτα, δε θα σου κάνουμε μεγάλη εισαγωγή. Το μόνο που θα σου πούμε είναι ότι θα σε περιμένουμε στο αεροδρόμιο. Ναι, καλά διάβασες. Στο αεροδρόμιο. Αν και θα ταξιδέψουμε, σε ενημερώνουμε ότι δε θα χρειαστείς βαλίτσα. Γιατί; Σήμερα έρχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μια από τις πιο δυναμικές μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη και μεταμορφώνει τo Αεροδρόμιο της Αθήνας σε ένα... «Μουσικό Χωριό» (ή αλλιώς Μουσικοδρόμιο!), μέσα από μία πανδαισία ήχων και εικόνων!

Για την ιστορία, το Μουσικό Χωριό είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε το 2006 στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου πάνω σε ένα πρότυπο μοντέλο καλλιτεχνικής συμβίωσης, που εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και σήμερα καινοτόμο θεσμό σε διεθνές επίπεδο. Στη δεκαετή πορεία του, το μελωδικό χωριό μετράει 24 μουσικά εργαστήρια, masterclasses και residencies συμβιωτικής δράσης, καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φορείς πολιτισμού (βλ. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). 

Σήμερα, λοιπόν, στο πλαίσιο του project Fly me to the Moon, μιας συνεργασίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, αντιπροσωπευτικές ομάδες καλλιτεχνών του Μουσικού Χωριού θα βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους!

Τα λέμε εκεί!

Fly me to the Moon – Μουσικοδρόμιο

Πού: Επίπεδο Αναχωρήσεων - Εμπορικό Κέντρο Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ώρα έναρξης: 12.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!