Έκτακτο Παράρτημα: Βρήκαμε τη ρίζα κάθε κακού! - AllYou.gr

Search

Έκτακτο Παράρτημα: Βρήκαμε τη ρίζα κάθε κακού!

Για όλα φταίει ένα καπέλο.

26 Ιανουαρίου 2016

Σεξ, ναρκωτικά και θέατρο περιλαμβάνει το αποψινό μας βράδυ. Κι όχι δεν θα σε παρασύρουμε στη «σκοτεινή» πλευρά της ζωής. Σήμερα σε προσκαλούμε στο Skrow Theater για να γνωρίσεις τον Τζάκι. Μόλις αποφυλακίστηκε. Μόλις βρήκε δουλειά. Μόλις είναι έτοιμος να κάνει έρωτα με τη γυναίκα της ζωής του. Μόλις ειναι ετοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του μαζί της. Και τότε, δίπλα από το κρεβάτι της, βλέπει το καπέλο. Ένα αντρικο καπέλο. Και ο κοσμος γυρίζει ανάποδα. Είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα με ένα σκοπό: να μάθει ποιανού μαδαφάκα είναι το καπέλο.

Αυτή είναι η υπόθεση του ξεκαρδιστικού και πανέξυπνου θεατρικού έργου «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο», μια σύγχρονη Αμερικάνικη κωμωδία του Steven Adly Guirgis (Βραβείο Πούλιτζερ 2015) για την αντρικη φιλία, τον ανομολόγητο πόθο, τον ξεπεσμένο έρωτα και την παντοτινή αγάπη, πασπαλισμένη με πολλά ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, ένα ξεχασμένο καπέλο και ένα όπλο. 

Σήμερα είναι η τελευταία παράσταση και εμείς θέλουμε να μάθουμε τίνος είναι (βρε γυναίκα) το καπέλο που φέρνει την καταστροφή των πάντων! Θα σε δούμε εκεί!

Ο Μαδαφάκας με το καπέλο

Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κρίτσης

Σκηνοθεσία: Θάνος Τοκάκης

Παίζουν οι: Ορφέας Αυγουστίδης, Αντρέας Κοντόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ειρήνη Μπούνταλη, Ειρήνη Φαναριώτη

Πού: Skrow Theater, Αρχελάου 5, Παγκράτι

Ώρα έναρξης: 21.00 

Είσοδος: 12€ (γενική είσοδος) / 8€ (ατέλεια & ανέργων)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2107235842Ακολούθησε το allyou στο Instagram!