Σήμερα εκπέμπει SOS η υπηρεσία Silver Alert - AllYou.gr

Search

Σήμερα εκπέμπει SOS η υπηρεσία Silver Alert

Όλα ξεκίνησαν ένα χειμωνιάτικο πρωί στην Αχαρνών...

27 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή! Εμφάνιση ηλικιωμένων: Διονύσης Σαββόπουλος- Ελένη Βιτάλη. Εθεάθησαν τελευταία φορά Ηπείρου και Αχαρνών, στο «Κύτταρο». Ανευρέθησαν και θα εμφανιστούν στο ίδιο σημείο αυτήν την Τετάρτη!

Ποια είναι η αιτία της εμφάνισής τους; Το εκπληκτικό sold out της μουσικής παράστασής «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα» καθόλη τη διάρκεια των γιορτών, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη να συνεχίζονται στο Κύτταρο για όλο τον Ιανουάριο! 

Απόψε, λοιπόν, στο Κύτταρο θα ζωντανέψει ένα θέατρο τραγουδιών με τη σφραγίδα του Διονύση Σαββόπουλου, όπως μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει για να μας ψυχαγωγεί. Ο κορυφαίος μας τραγουδοποιός επιστρέφει στο παλιό του στέκι και εκεί συναντά στη σκηνή την μεγαλύτερη και αράγιστη λαϊκή μας τραγουδίστρια, αυτή τη «δύναμη της φύσεως» όπως αποκαλεί ο ίδιος, την Ελένη Βιτάλη, σε μια συνεργασία ιστορικής σημασίας.

Εμείς αυτό το Silver Alert δε θα το χάσουμε. Εσύ, μπορείς να βοηθήσεις;

Σήκω Ψυχή μου, Δώσε Ρεύμα

Με τους Διονύση Σαββόπουλο και την Ελένη Βιτάλη

Μαζί τους οι: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Δημήτρης Λάππας, Βασίλης Ποδαράς, Στάθης Άννινος, Θοδωρής Σούκερας, Δημήτρης Αγάθος, Νατάσα Παυλάτου

Πού: Κύτταρο LIVE, Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Ώρα έναρξης: 21.00 

Είσοδος: 15€ (με ποτό) / 70€ (φιάλη κρασί  2 ατόμων) / 140€ (φιάλη 4 ατόμων) 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2108224134, 6977641373Ακολούθησε το allyou στο Instagram!