Σήμερα ψάχνουμε την Πέτρα του Βορρά... - AllYou.gr

Search

Σήμερα ψάχνουμε την Πέτρα του Βορρά...

...παρέα με ένα αγόρι 760 χρονών!

31 Ιανουαρίου 2016

Ίσως να μη το γνωρίζεις, όμως στο θέατρο «Αλίκη» υπάρχει ένα μυστικό πέρασμα. Ένα πέρασμα σε έναν κόσμο μαγικό! 

Έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι πιθανά. Όπου περίεργα πλάσματα ζουν μέσα σε πέτρες και περιμένουν να ελευθερωθούν. Όπου μπορείς να βρεθείς σε ανάποδους κόσμους με σκύλους και ποντικούς και πάπιες να εξουσιάζουν τους ανθρώπους, κατοικώντας σε πύργους γοτθικούς. Η δύση συναντάει την ανατολή και ο βορράς τον νότο, καθώς μάγοι, μάγισσες και αυτοκράτορες του ηλίου αναμετρούν τις δυνάμεις τους, σε έναν πόλεμο που θα σταματήσει μόνο όταν βρεθεί «Η Πέτρα του Βορρά».

Ανάμεσά τους, θα βρούμε κι ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα αγόρι που με μόνο όπλο του το θάρρος, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου για να βρει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ένα αγόρι που ίσως, ξαναφέρει την ειρήνη. 
Ένα αγόρι 760 χρονών.

Και είναι εκεί, στο θέατρο «Αλίκη», αυτό το μαγικό πέρασμα και ας το γνωρίζουν λίγοι. Βρίσκεται εκεί χρόνια τώρα. Από την εποχή του μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Και έχει και ένα μυστικό κλειδί για να μπορέσεις να το ανοίξεις. Όμως πρέπει να είσαι παιδί για να το βρεις, όσο χρονών κι αν είσαι. 

Σήμερα θες να ταξιδέψουμε στην άλλη πλευρά;

qT8yS8nWvNQ{/videobox}

Η Πέτρα του Βορρά

Κείμενο: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Παπαδάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Πρωταγωνιστούν οι: Φανή Αποστολίδου, Χριστίνα Δενδρινού, Ντένης Μακρής, Τζεφ Μαράουι, Κατερίνα Παπαδάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Πολιτάκης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Πού: Θέατρο «Αλίκη», Αμερικής 4, Αθήνα

Πότε: κάθε Σάββατο στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 12.00 και στις 15.00 

Είσοδος: 10€

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2111000365Ακολούθησε το allyou στο Instagram!