Ό,τι συμβαίνει στο σκοτάδι! - AllYou.gr

Search

Ό,τι συμβαίνει στο σκοτάδι!

Είναι Δουλειές του Διαβόλου.

03 Φεβρουαρίου 2016

Την παροιμία την ξέρεις: ο Διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Και είναι αλήθεια! Ένα από αυτά είναι τα γλυκά που μας οδηγούν στην απόλυτη (και θανάσιμη κατά τη θρησκεία) αμαρτία: τη λαιμαργία. Άλλο είναι η μόδα, την οποία λατρεύουμε τόσο που μας οδηγεί στην απληστία. Και το τρίτο, το χειρότερο, είναι η μουσική που θα μας οδηγήσει απόψε στο After Dark και σε ένα βράδυ γεμάτο... δουλειές του διαβόλου.

Εκεί θα βρούμε τον Θέμο Σκανδάμη, ο οποίος απόψε επιλέγει τραγούδια από τη δική του δισκογραφία και δανείζεται και μερικά από φίλους φανταστικούς. Ο Μάρκος Βαμβακάρης και ο Leonard Cohen, ο Αττίκ και ο David Byrne υπήρξαν και είναι πάντα γενναιόδωροι.

Αφού τα ανακατέψει στο καζάνι της αμφιβολίας, τα αφήνει να βράσουν στην φωτιά του ακουστικού ήχου του βιολιστή Μιχάλη Βρέττα και του κόντρα μπασίστα Διονύση Μακρή και τα σερβίρει τυλιγμένα με τη χρωματιστή κορδέλα του παράδοξου, στην πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο: «Δουλειές του Διαβόλου».

Αυτοσαρκαζόμενος λυρισμός, υπαρξιακά μακροβούτια και στιχουργική αλητεία. Τραγούδια φτιαγμένα με απλά υλικά, παράγκες που χωρούν από κάτω όλο τον κόσμο.

Είσαι έτοιμη να περάσεις στη σκοτεινή πλευρά;

Θέμος Σκανδάμης Live

Πού: After Dark Live Music Bar, Διδότου 31 και Ιπποκράτους, Εξάρχεια

Πότε: 3 και 10 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: 7€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!