Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε κατεβαίνουμε στην Πειραιώς

Εκεί θα συναντήσουμε Το Αγόρι στο ακουστικό δωμάτιο του.


Φύλλις Νικολάου

Υπάρχει ένα αγόρι που εμείς λατρεύουμε εδώ και χρόνια. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε αγόρι, αλλά Το Αγόρι, γνωστό και ως The Boy. Και σήμερα σε προσκαλούμε να το γνωρίσεις σε ένα ακουστικό δωμάτιο που ανοίγει τις πόρτες του στην Πειραιώς.

Από σήμερα και για 4 Τετάρτες το 2016, ο The Boy  θα μπει στο Acoustic Room του Bios.Tesla για να μας ξεναγήσει στο δικό του μουσικό σύμπαν, να μας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και -μετά το τέλος της συναυλίας- να μας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. 

Σε αυτές τις ακουστικές εμφανίσεις θα κάνει στάσεις σε όλες τις εποχές της ζωής του και θα αναρωτηθεί γιατί ένιωθε πάντα την ανάγκη να μεταφράζει την καθημερινότητα του σε μουσική. Θα θέλει να τραγουδήσει για την αγάπη, που αρέσει και στα κορίτσια, άλλα από μέσα του θα αγχώνεται για το αν φαίνεται γελοίος στα μάτια των αγοριών, οπότε από άμυνα θα γίνεται τρομακτικός και θα γρυλίζει σαν άρρωστο σκυλάκι δεμένο σε εγκαταλελειμμένο αυθαίρετο στο Λουτράκι. 

Κάποτε λέγανε ότι η φωνή του The Boy είναι η «μηχανή που ξανακάνει τις γυναίκες παρθένες». Στα γέρικα 35 του πια, ο ίδιος επιμένει ότι είναι το πιο σταθερό νυστέρι στη νυχτερινή πιάτσα χειρουργών της μεταποκαλυπτικής Ομόνοιας. 

Τώρα γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα γιατί μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ (Έτοιμοι 1 και Έτοιμοι 2) από την Inner Ear Records. 

Οι φίλοι του λένε ότι αυτό είναι το πιο «ώριμο» υλικό του. Αυτός στεναχωριέται γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πια αγόρι κι εμείς απόψε θα ελπίζουμε να τραγουδήσει τη «Συννεφούλα».

Αυτό το live δε λέει να το χάσεις: τα λέμε εκεί!

Acoustic Room ft. The Boy 

Μαζί του στις 10/2 και η παρέα του: Κτίρια τη Νύχτα

Πού: Bios.Tesla, Πειραιώς 84, Αθήνα

Πότε: 21.30 

Είσοδος: Ελεύθερη

Πληροφορίες: www.bios.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.