Σήμερα σερβίρουμε σωστό σουφλέ από τα χεράκια μας - AllYou.gr

Search

Σήμερα σερβίρουμε σωστό σουφλέ από τα χεράκια μας

Απολαυστικό, πλούσιο και τεχνικά άρτιο -γιατί θα γίνουμε εξπέρ της κουζίνας!

17 Φεβρουαρίου 2016

Ήρθε η ώρα της προκοπής: σηκώνουμε τα μανίκια μας, μπαίνουμε στην κουζίνα και κάνουμε Μαθήματα Μαγειρικής στον Άγιο Δημήτριο! 

Τα cookery club Μαθήματα Μαγειρικής είναι ένας χώρος μαγειρικών μαθημάτων και γαστρονομικών δραστηριοτήτων. Στόχος του είναι να προωθήσει την γνώση και την αγάπη στην μαγειρική και την γαστρονομία σε ένα κοινωνικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Στο χώρο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε σήμερα!

Το μενού, άλλωστε, έχει σουφλέ και ογκρατέν και ανυπομονούμε να μάθουμε τα πάντα για αυτά τα λαχταριστά πιάτα! Ο καθηγητής μας, σεφ Νίκος Μακρυμίχαλος, άλλωστε θα μας δείξει τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να μας δώσουν αυτά τα δύο υπέροχα εδέσματα. 

Στο μάθημα, μάλιστα, θα συζητήσουμε τα βασικά λάθη που γίνονται στα σουφλέ, θα μάθουμε τις βασικές τεχνικές για τρεις υπέροχες συνταγές και θα δοκιμάζουμε το σουφλέ τυριών, το ογκρατέν  ζυμαρικών και το ογκρατέν λαχανικών που θα φτιάξουμε με τα χ-ε-ρ-ά-κ-ι-α μας.

Φύγαμε για την κουζίνα, ολοταχώς!

Μαθήματα Μαγειρικής

Πού: Λ. Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος,

Ώρα έναρξης: 11.00

Κόστος συμμετοχής: 19,90€ / 9,90€ (με κάρτα ανεργίας)

Πληροφορίες: www.mathimatamageirikis.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!