Απόψε πέφτουν οι μάσκες! - AllYou.gr

Search

Απόψε πέφτουν οι μάσκες!

Όχι, δε θα προβούμε σε αποκαλύψεις -οι Daft Punk όμως;

24 Φεβρουαρίου 2016

Σίγουρα έχεις χορέψει το «Get Lucky», έχεις ευχηθεί να ξεκολλήσει από το κεφάλι σου η μελωδία του «One More Time» και –αν τους αγαπάς λίιιγο παραπάνω– δεν περνάει μέρα που να μην έχεις ακούσει το «Aerodynamic» ή το «Around the World». 

Αν σε κάποιο από τα τρία σενάρια έχεις απαντήσει «ναι», ετοιμάσου γιατί απόψε θα είναι η βραδιά σου. Και των Daft Punk, μιας και το «Daft Punk Unchained», ένα ντοκιμαντέρ για το ντουέτο από τη Γαλλία που έφερε επανάσταση στη dance σκηνή, έρχεται απόψε στην οθόνη του Άστορ, στο πλαίσιο του In-Edit Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο! 

Τι θα δούμε σήμερα; Το δίδυμο από τη Γαλλία μπορεί να έχτισε την καριέρα του με «ρομποτική» αποφασιστικότητα, πίσω από όλα όμως, κρύβονται δύο άνθρωποι. Αφαιρώντας τις μάσκες από τα πρόσωπά τους, αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια η ιστορία των μάλλον άγνωστων Darlin' (το αρχικό όνομα της μπάντας) μέχρι την ιλλιγιώδη επιτυχία. Οι Pharrell Williams, Skrillex, Kanye West και Michel Gondry αποθεώνουν την αντοχή, το όραμα και το πάθος τους. 

Κανένα σημείο της ιστορίας του συγκροτήματος δεν μένει αδιευκρίνιστο: ο αινιγματικός αυτο-προσδιορισμός, η σταθερή άνοδος και οι δυσκολίες που έρχονται με την επιτυχία. Η επιμονή τους, το όραμα και το πάθος τους είναι μοναδικά. Το ίδιο και η μουσική τους, που αποτελεί πλέον είδος από μόνη της και έχει κυριεύσει τα charts του 21ου αιώνα. Όχι κι άσχημα για δύο ρομπότ. 

154317100{/videobox}

Daft Punk

Σκηνοθεσία: Hervé Martin-Delpierre

Πού: Άστορ, Σταδίου 28 (είσοδος από τη στοά Κοραή), Αθήνα

Ώρα: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 6€

Πληροφορίες: www.in-edit.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!