Η επιτάχυνση συνεχίζεται... - AllYou.gr

Search

Η επιτάχυνση συνεχίζεται...

...για όλες τις startup που βιάζονται να μεγαλώσουν!

15 Μαρτίου 2016

Τούτην την εποχή του... οικονομικού σπαραγμού, είναι εποχή για δημιουργικότητα, startups και άλλα παρόμοια. Ναι, μπορεί να παραποιήσαμε αρκετά τον Νίκο Εγγονόπουλο αλλά έχουμε καλό λόγο: μετά από δύο επιτυχημένους κύκλους, το Τhe Accelerator επιστρέφει

Τι είναι τούτο; Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε επιλεγμένες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές startups πρώιμου σταδίου να μεγαλώσουν γρήγορα κι αποτελεσματικά, μέσα από μια εντατική 4-μήνη διαδικασία επιχειρηματικής επιτάχυνσης! Ο στόχος του: να δώσει σε καινοτόμες εταιρείες την ώθηση που χρειάζονται ώστε να εξελίξουν και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα.

Βασισμένο στην εμπειρία των προηγούμενων ετών, το Τhe Accelerator 2016 θα προσφέρει στις ομάδες που συμμετέχουν ένα ακόμα πιο δυναμικό πλαίσιο επιτάχυνσης και ενδυνάμωσης. Πιο συγκεκριμένα: 

● 22.000€ με τη μορφή επένδυσης στις startups ως κεφάλαιο εκκίνησης.

● Παροχή υποστήριξης και καθοδήγηση από τους πλέον έμπειρους επιχειρηματίες, επενδυτές και ειδικούς σε startups, τόσο από την Ελλάδα και την Ευρώπη όσο και από τις Η.Π.Α.

● Σημαντική έκθεση στις διεθνείς αγορές μέσα από το εδραιωμένο δίκτυο επαφών της Metavallon σε Ευρώπη και Αμερική.

● Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Silicon Valley και να συναντηθούν με έμπειρους επιχειρηματίες και διεθνείς επενδυτές, στο πλαίσιο της σχετικής αποστολής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ως μέρος του προγράμματος.

● Πάνω από 200.000$ σε δωρεάν υπηρεσίες και προγράμματα με στόχο να βοηθήσουν τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να μεγαλώσουν ακόμα πιο γρήγορα – μια ευγενική προσφορά του διεθνούς δικτύου συνεργατών της Metavallon, όπως η Microsoft και η Amazon.

Είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον επιχειρηματικό κόσμο; Μάθε περισσότερα για το The Accelerator και συμπλήρωσε την αίτηση!

The Accelerator by Metavallon

Υποβολή αιτήσεων μέχρι: 30 Μαρτίου (πρώτος κύκλος) και 27 Απριλίου 2016 (τελική προθεσμία)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο Facebook και τη σελίδα της MetavallonΑκολούθησε το allyou στο Instagram!