Ροή ή απελευθέρωση; - AllYou.gr

Search

Ροή ή απελευθέρωση;

Η καθημερινότητα συναντά (επιτέλους) την παράδοση.

27 Μαρτίου 2016

Μετά το «Χακούνα Ματάτα», την παράξενη και σχεδόν εξωγήινη φράση/τρόπο ζωής που άλλαξε τα παιδικά μας χρόνια, την ενήλικη ζωή μας έρχονται να ταρακουνήσουν δύο νέες έννοιες: η «óMNIRA», που σημαίνει απελευθέρωση, και η «VORTEX», η συνεχόμενη ροή μέσω της δίνης.

Αν, μάλιστα, τις βάλεις δίπλα-δίπλα σε μια πρόταση, τότε θα ανοίξει μπροστά σου ο μαγικός κόσμος του σύγχρονου χορού και, πιο συγκεκριμένα, δύο έργα από τις νέες χορογράφους Μαριάννα Βαρβιάνη και Στέλλα Σπύρου. 

Τα έργα óMNIRA και VORTEX συναντιούνται απόψε στην σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, για να πραγματευτούν τις έννοιες του εγκλωβισμού και της υπέρβασης. Με πρωτότυπη μουσική, δημιουργούνται δύο χορογραφίες εμπνευσμένες από κινησιολογικά στοιχεία της καθημερινότητας και της παράδοσης. Με κοινό γνώμονα το ρυθμό και τη φυσική ροή της κίνησης, οι χορογραφίες συναντιούνται ακριβώς στο σημείο καμπής που οδηγεί προς την αλλαγή. 

Μην το χάσεις!

óMNIRA και VORTEX 

óMNIRA 

Χορογραφίες: Στέλλα Σπύρου 

Ερμηνεία-Συνδημιουργία υλικού: Μαριάννα Βαρβιάνη, Χριστιάνα Κοσιάρη, Κωνσταντίνα Μπάρκουλη, Μαρία Πασχαλίδου, Μαργαρίτα Τρίκκα

VORTEX

Χορογραφία: Μαριάννα Βαρβιάνη

Ερμηνεία-Συνδημιουργία υλικού: Ερατώ Χατήρα, Στέλλα Σπύρου, Νάντυ Γώγουλου, Λία Χαμηλοθώρη, Κατερίνα Φώτη

Πού: Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 12€ / 8€ (φοιτητικό, ανεργίας, κάρτα ΣΕΗ, Σ.Ε.ΧΩ.ΧO)

Πληροφορίες: 2103464380Ακολούθησε το allyou στο Instagram!