Σήμερα αγγίζουμε τα όρια... του ήχου - AllYou.gr

Search

Σήμερα αγγίζουμε τα όρια... του ήχου

Και το γιορτάζουμε.

07 Απριλίου 2016

Έχει έρθει η ώρα να ζήσουμε... στα άκρα, να πειραματιστούμε, να τολμήσουμε λίγο περισσότερο. Γι' αυτό από σήμερα και μέχρι τις 10 Απριλίου, σε προσκαλούμε να γίνουμε υποβρύχιοι ακροατές βουτώντας στην πισίνα του ΟΑΚΑ, να περπατήσουμε σε μια μουσική περφόρμανς στο Μεταξουργείο, να ακούσουμε τη μουσική των αλγορίθμων που επηρεάζουν τη ζωή μας, να χορέψουμε ολόκληρη τη νύχτα στην Πειραιώς και να ακούσουμε τον ήχο του πάγου και του βυθού. 

Πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά; Το Borderline Festival είναι πάλι εδώ και μας προσφέρει ανήσυχες performances και ανατρεπτικά projects, που αναζητούν νέες μορφές έκφρασης και παραγωγής ήχου. Έτσι, συνεχίζει για έκτη χρονιά την εξερευνητική πορεία του, καταγράφοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην πειραματική μουσική –ακουστική, αλλά κυρίως ηλεκτρονική– της σημερινής εποχής, από τις 7- 10 Απριλίου, σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Το φετινό Borderline Festival, μάλιστα, επικεντρώνεται στη σχέση εσωτερικού-εξωτερικού και προσφέρει μια εξερεύνηση των πολλαπλών τρόπων ύπαρξης του μέσα-έξω, σε επίπεδα αντίληψης, σχέσης φυσικού-τεχνητού περιβάλλοντος, κοινωνικών και ερευνητικών πλαισίων, καθώς και της ανθρώπινης συνύπαρξης στο χώρο.

Οι δράσεις είναι άπειρες αλλά εμείς λέμε να ξεκινήσουμε την αποψινή μας περιπλάνηση από την Πειραιώς. Τα λέμε εκεί!

Borderline Festival

Πού: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, Αθήνα  + άλλοι χώροι

Διάρκεια: 7-10 Απριλίου 

Πληροφορίες: www.sgt.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!