Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα chat-άρουμε στο Twitter!

Με τη Metavallon, τη MyiArts και τη Roadcube.


Φύλλις Νικολάου

Ξέρεις πόσο λατρεύουμε το Twitter και σήμερα το μεσημέρι στο σύμπαν του θα γίνει κάτι που... δεν έχουμε αντικρίσει ποτέ ξανά. Στις 15.00 θα συντονιστούμε στο Twitter για να παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στην Metavallon, μία πρότυπη κοινωνική εταιρεία ενδυνάμωσης και επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων, και δύο πολλά υποσχόμενες ευρωπαϊκές startup! Η συζήτηση έχει τίτλο  #AskΑFounder και στόχος της είναι να αποκαλύψει -επιτέλους- όλα τα μυστικά του προγράμματος επιτάχυνσης The Accelerator, που προσφέρει η Metavallon!

Τι θα συμβεί στο Twitter Chat; Τον κύριο λόγο θα έχουν οι Ivan Da Silva Braz και Dulce Guarda, ιδρυτές της MyiArts, και ο Δημήτρης Καλαβάσης, ιδρυτής της RoadCube. Τι θα κάνουν; Θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν από τη Metavallon με βασικό αντικείμενο το πρόγραμμα επαγγελματικής επιτάχυνσης The Accelerator, τα μυστικά του, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι startups που συμμετέχουν σε αυτό.

Η συζήτηση θα γίνει σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, η Metavallon θα συζητήσει με τους ιδρυτές της MyiArts και της RoadCube για τη διαδικασία επιτάχυνσης, την εμπειρία τους από το The Accelerator, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά τους. Στο δεύτερο μέρος, οι εκπρόσωποι των δύο startup θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού!

Για να ζήσουμε λεπτό προς λεπτό αυτήν την ψηφιακή συζήτηση, αρκεί να ακολουθήσουμε τη Metavallon (@metavallon) στο Twitter, και να χρησιμοποιήσουμε το hashtag #AskAFounder για να υποβάλλουμε τη δική μας ερώτηση.

Έτοιμη να μάθουμε όλα τα επιχειρηματικά μυστικά που κρύβει η... επιτάχυνση και να ζήσουμε την παράξενα fun διαδικασία του Twitter Chat;

#AskAFounderTwitter Chat με τη MyiArts, τη Roadcube και τη Metavallon

Πού: Τwitter – ακολούθησε τη @metavallon

Ώρα έναρξης: 15.00

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30