Σήμερα chat-άρουμε στο Twitter! - AllYou.gr

Search

Σήμερα chat-άρουμε στο Twitter!

Με τη Metavallon, τη MyiArts και τη Roadcube.

13 Απριλίου 2016

Ξέρεις πόσο λατρεύουμε το Twitter και σήμερα το μεσημέρι στο σύμπαν του θα γίνει κάτι που... δεν έχουμε αντικρίσει ποτέ ξανά. Στις 15.00 θα συντονιστούμε στο Twitter για να παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στην Metavallon, μία πρότυπη κοινωνική εταιρεία ενδυνάμωσης και επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων, και δύο πολλά υποσχόμενες ευρωπαϊκές startup! Η συζήτηση έχει τίτλο  #AskΑFounder και στόχος της είναι να αποκαλύψει -επιτέλους- όλα τα μυστικά του προγράμματος επιτάχυνσης The Accelerator, που προσφέρει η Metavallon!

Τι θα συμβεί στο Twitter Chat; Τον κύριο λόγο θα έχουν οι Ivan Da Silva Braz και Dulce Guarda, ιδρυτές της MyiArts, και ο Δημήτρης Καλαβάσης, ιδρυτής της RoadCube. Τι θα κάνουν; Θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν από τη Metavallon με βασικό αντικείμενο το πρόγραμμα επαγγελματικής επιτάχυνσης The Accelerator, τα μυστικά του, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι startups που συμμετέχουν σε αυτό.

Η συζήτηση θα γίνει σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, η Metavallon θα συζητήσει με τους ιδρυτές της MyiArts και της RoadCube για τη διαδικασία επιτάχυνσης, την εμπειρία τους από το The Accelerator, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά τους. Στο δεύτερο μέρος, οι εκπρόσωποι των δύο startup θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού!

Για να ζήσουμε λεπτό προς λεπτό αυτήν την ψηφιακή συζήτηση, αρκεί να ακολουθήσουμε τη Metavallon (@metavallon) στο Twitter, και να χρησιμοποιήσουμε το hashtag #AskAFounder για να υποβάλλουμε τη δική μας ερώτηση.

Έτοιμη να μάθουμε όλα τα επιχειρηματικά μυστικά που κρύβει η... επιτάχυνση και να ζήσουμε την παράξενα fun διαδικασία του Twitter Chat;

#AskAFounderTwitter Chat με τη MyiArts, τη Roadcube και τη Metavallon

Πού: Τwitter – ακολούθησε τη @metavallon

Ώρα έναρξης: 15.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!