Ένα σουρεαλιστικό tea party - AllYou.gr

Search

Ένα σουρεαλιστικό tea party

Όλα θα συμβούν στην Αβραμιώτου.

10 Απριλίου 2016

Σήμερα θα κατέβουμε στην Αβραμιώτου για να πιούμε τσάι παρέα με τον Νταλί και τους υπόλοιπους σουρεαλιστές. Αλήθεια. Κι όχι, δεν τριπάρουμε σε συνέχεια κάποιου ξέφρενου πάρτι:  αντίθετα, σήμερα στο υπέροχο βασίλειο του 6 d.o.g.s. και τον κόσμο των μικρών και των μεγάλων θα βασιλεύσει το χιούμορ, η φαντασία και το περίεργο, με μπόλικη δόση δημιουργικότητας.

Όλα αυτά θα γίνουν με αφορμή το «Τσάι με τους Σουρεαλιστές», ένα εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους, που διοργανώνει το Playroom, στο πλαίσιο του οποίου τα παιδιά προσκαλούνται να γίνουν τα ίδια καλλιτέχνες και να δοκιμάσουν στην πράξη τις αναρίθμητες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η τέχνη. 

Αυτήν την Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν τα μυστικά παιχνίδια των σουρεαλιστών: εκείνα ακριβώς που επινοούσαν και τους επέτρεπαν να εμπλουτίζουν τα έργα τους με αλλόκοτα στοιχεία, κουβαλώντας τους ήρωες των ονείρων τους μαζί τους ακόμα και στον ξύπνιο τους. Αυτή τη φορά, όμως, θα βάλουν εκείνοι τους κανόνες του παιχνιδιού και θα μεγαλουργήσουν φτιάχνοντας μοναδικά πρωτότυπα ομαδικά έργα! 

Ποιος είπε ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να έχει ένα τέλειο τσιγκελωτό μουστάκι ή ότι ένα ψάρι δε μπορεί να κολυμπήσει στον ουρανό; Στα σουρεαλιστικά έργα όλα επιτρέπονται! Έτσι, οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν μοναδικά κολάζ και ζωγραφιές, σε διαφορετικές επιφάνειες μεγάλων διαστάσεων και θα τα εκθέσουν στο 6 d.o.g.s. σε μια πρωτότυπη δεκάλεπτη παρουσίαση με καλεσμένους τους γονείς και τους φίλους τους!

Έτοιμη για ένα ταξίδι στη χώρα των περίεργων πλασμάτων, εκεί όπου τα όνειρα ζωντανεύουν και οι ήρωες μένουν για πάντα παιδιά; Φύγαμε!

Τσάι με τους σουρεαλιστές

Πού: 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Κυριακή 10 και 24 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 11.00-12.00 (για παιδιά 3,5-5 ετών) / 12.15-13.15 (για παιδιά 6-10) / 13΄.30-14.30 (για παιδιά 6-10 ετών)

Κόστος συμμετοχής: 12€*

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6945975965 και 6977667344

*Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!