Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε ανεβαίνουμε στο 140!

Αντί για Πολύγωνο-Γλυφάδα, η σημερινή διαδρομή θα μας πάει Τούνδρα-Τάιγκα-Στέπα!


Φύλλις Νικολάου

Τον γνωρίσαμε μέσα από το περίφημο πλέον bit του για το λεωφορείο 140 και τον αγαπήσαμε για τον τρόπο που περιγράφει την ιδιαίτερη «κρυφή» σχέση που αναπτύσσουμε όλοι ανεξαιρέτως με τον καναπέ και σήμερα θα τον ξαναδούμε ζωντανά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός. 

Ο λόγος για έναν από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς, το Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος απόψε μας καλεί σε μια μοναδική επετειακή βραδιά... γέλιου.

Για πρώτη φορά σε solo παράσταση, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος συγκεντρώνει και παρουσιάζει το σύνολο των κειμένων του, μετά από μία πορεία 4 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στην stand up σκηνή. H παράσταση θα ηχογραφηθεί ζωντανά και θα κυκλοφορήσει σε audio cd, ως ένα από τα πρώτα stand up comedy albums στην ελληνική δισκογραφία.

Σε μία χώρα όπου το stand up comedy αποτελεί μια παρεξηγημένη έννοια και πολύ συχνά ο κωμικός μοιάζει σαν ακόμη μία υστερική τηλεπερσόνα, με μοναδικό αντικείμενο ενδιαφέροντος το sex και τα λογοπαίγνια, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος έρχεται να εισάγει, ακόμη και τους αμύητους, στην πλούσια παράδοση και τον κώδικα της stand up κωμωδίας. Για 70 λεπτά, θα σκαλίζει συναισθήματα, αφηγείται ιστορίες, ψυχαγωγεί, διασκεδάζει και που και που μας αφήνει με μία γλυκόπικρη γεύση.

Με υλικό που εκτείνεται από τους καφέδες και τα χταπόδια μέχρι τα νοσοκομεία και τα λεωφορεία, ο κωμικός αντλεί από προσωπικά και συλλογικά βιώματα και μας προσκαλεί σε έναν γνώριμο αλλά παράξενο κόσμο, όπου τα περίπτερα είναι σαν τα παγόβουνα, η αϋπνία είναι κολλητική και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα καπάκια από τα στυλό όταν φεύγουν!

Εμείς θα είμαστε εκεί- μην το(ν) χάσεις!

Τούνδρα, Τάιγκα, Στέπα

Πού: Passport Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος,  Αθήνα

Πότε: Κυριακή 17 Απριλίου στις 21.00

Είσοδος: 8€

Πληροφορίες - κρατήσεις: τηλ.2105222203

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου