Απόψε ανεβαίνουμε στο 140! - AllYou.gr

Search

Απόψε ανεβαίνουμε στο 140!

Αντί για Πολύγωνο-Γλυφάδα, η σημερινή διαδρομή θα μας πάει Τούνδρα-Τάιγκα-Στέπα!

17 Απριλίου 2016

Τον γνωρίσαμε μέσα από το περίφημο πλέον bit του για το λεωφορείο 140 και τον αγαπήσαμε για τον τρόπο που περιγράφει την ιδιαίτερη «κρυφή» σχέση που αναπτύσσουμε όλοι ανεξαιρέτως με τον καναπέ και σήμερα θα τον ξαναδούμε ζωντανά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός. 

Ο λόγος για έναν από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς, το Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος απόψε μας καλεί σε μια μοναδική επετειακή βραδιά... γέλιου.

Για πρώτη φορά σε solo παράσταση, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος συγκεντρώνει και παρουσιάζει το σύνολο των κειμένων του, μετά από μία πορεία 4 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στην stand up σκηνή. H παράσταση θα ηχογραφηθεί ζωντανά και θα κυκλοφορήσει σε audio cd, ως ένα από τα πρώτα stand up comedy albums στην ελληνική δισκογραφία.

Σε μία χώρα όπου το stand up comedy αποτελεί μια παρεξηγημένη έννοια και πολύ συχνά ο κωμικός μοιάζει σαν ακόμη μία υστερική τηλεπερσόνα, με μοναδικό αντικείμενο ενδιαφέροντος το sex και τα λογοπαίγνια, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος έρχεται να εισάγει, ακόμη και τους αμύητους, στην πλούσια παράδοση και τον κώδικα της stand up κωμωδίας. Για 70 λεπτά, θα σκαλίζει συναισθήματα, αφηγείται ιστορίες, ψυχαγωγεί, διασκεδάζει και που και που μας αφήνει με μία γλυκόπικρη γεύση.

Με υλικό που εκτείνεται από τους καφέδες και τα χταπόδια μέχρι τα νοσοκομεία και τα λεωφορεία, ο κωμικός αντλεί από προσωπικά και συλλογικά βιώματα και μας προσκαλεί σε έναν γνώριμο αλλά παράξενο κόσμο, όπου τα περίπτερα είναι σαν τα παγόβουνα, η αϋπνία είναι κολλητική και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα καπάκια από τα στυλό όταν φεύγουν!

Εμείς θα είμαστε εκεί- μην το(ν) χάσεις!

Τούνδρα, Τάιγκα, Στέπα

Πού: Passport Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος,  Αθήνα

Πότε: Κυριακή 17 Απριλίου στις 21.00

Είσοδος: 8€

Πληροφορίες - κρατήσεις: τηλ.2105222203Ακολούθησε το allyou στο Instagram!