Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Εμπρός αδέρφια, εμπρός!

Η επανάσταση ξεκινάει από το... κρεβάτι.


Φύλλις Νικολάου

Κάτι ήξεραν ο John Lennon και η Yoko όταν μετέτρεπαν το κρεβάτι της γαμήλιας σουίτας του ξενοδοχείου Hilton στο Άμστερνταμ σε παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης. Η πρωτότυπη αντιπολεμική διαμαρτυρία τους ξεσήκωσε τον κόσμο και έστρεψε όλα τα βλέμματα στο... κρεβάτι τους. 

Κάτι (σχεδόν) αντίστοιχο, επιθυμεί να κάνει και η Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα συγγραφέας, αρθρογράφος και guru των media, μέσα από το νέο της βιβλίο με τον τίτλο «Sleep Revolution». Στις σελίδες του, η δυναμική κυρία των media δε διαμαρτύρεται ευθέως κατά του πολέμου, αλλά σίγουρα προωθεί την παγκόσμια ειρήνη! Το βιβλίο, άλλωστε, ξεκινά με βάση το γεγονός ότι η έλλειψη ύπνου που συνοδεύει τους περισσότερους από εμάς τη σήμερον ημέρα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, την επαγγελματική ζωή, τις προσωπικές σχέσεις και την ευτυχία μας! 

Για να μας βοηθήσει να πατήσουμε πόδι στην αϋπνία, η Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου υπογράφει ένα απολαυστικό μανιφέστο υπέρ του ύπνου, με στόχο να μας βοηθήσει να σώσουμε τη σχέση μας με το Μορφέα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή μας.

Η επαναστατική δράση της συγγραφέως υπέρ των Ζζζζζ, δεν σταματά εκεί: πρόσφατα λάνσαρε το νέο βιβλίο της στο κατάστημα της COCO-MAT στην λεωφόρο Lexington της Νέας Υόρκης, όπου οι προσκεκλημένοι, εκτός από την παρουσίαση, απόλαυσαν τα κρεβάτια COCO-MAT ντυμένα με την νέα σειρά σεντονιών της εταιρείας, εμπνευσμένη από σχέδια της καλλιτέχνιδας Ιζαμπέλα Χάφινγκτον, κόρη της Αριάννας. 

allyou_sleeprevolution_internal.jpg

Εμείς, λέμε να ξεκινήσουμε την επανάσταση μας (sorry, αφεντικό αλλά νυστάζουμε!) σήμερα κιόλας, διαβάζοντας αραχτές το «Sleep Revolution» στο ζεστό και άνετο κρεβατάκι μας! Θα μας ακολουθήσεις στον... αγώνα;

Sleep Revolution 

Της Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου

Το βιβλίο μπορείς να το βρεις εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ