Εμπρός αδέρφια, εμπρός! - AllYou.gr

Search

Εμπρός αδέρφια, εμπρός!

Η επανάσταση ξεκινάει από το... κρεβάτι.

19 Απριλίου 2016

Κάτι ήξεραν ο John Lennon και η Yoko όταν μετέτρεπαν το κρεβάτι της γαμήλιας σουίτας του ξενοδοχείου Hilton στο Άμστερνταμ σε παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης. Η πρωτότυπη αντιπολεμική διαμαρτυρία τους ξεσήκωσε τον κόσμο και έστρεψε όλα τα βλέμματα στο... κρεβάτι τους. 

Κάτι (σχεδόν) αντίστοιχο, επιθυμεί να κάνει και η Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα συγγραφέας, αρθρογράφος και guru των media, μέσα από το νέο της βιβλίο με τον τίτλο «Sleep Revolution». Στις σελίδες του, η δυναμική κυρία των media δε διαμαρτύρεται ευθέως κατά του πολέμου, αλλά σίγουρα προωθεί την παγκόσμια ειρήνη! Το βιβλίο, άλλωστε, ξεκινά με βάση το γεγονός ότι η έλλειψη ύπνου που συνοδεύει τους περισσότερους από εμάς τη σήμερον ημέρα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, την επαγγελματική ζωή, τις προσωπικές σχέσεις και την ευτυχία μας! 

Για να μας βοηθήσει να πατήσουμε πόδι στην αϋπνία, η Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου υπογράφει ένα απολαυστικό μανιφέστο υπέρ του ύπνου, με στόχο να μας βοηθήσει να σώσουμε τη σχέση μας με το Μορφέα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή μας.

Η επαναστατική δράση της συγγραφέως υπέρ των Ζζζζζ, δεν σταματά εκεί: πρόσφατα λάνσαρε το νέο βιβλίο της στο κατάστημα της COCO-MAT στην λεωφόρο Lexington της Νέας Υόρκης, όπου οι προσκεκλημένοι, εκτός από την παρουσίαση, απόλαυσαν τα κρεβάτια COCO-MAT ντυμένα με την νέα σειρά σεντονιών της εταιρείας, εμπνευσμένη από σχέδια της καλλιτέχνιδας Ιζαμπέλα Χάφινγκτον, κόρη της Αριάννας. 

allyou_sleeprevolution_internal.jpg

Εμείς, λέμε να ξεκινήσουμε την επανάσταση μας (sorry, αφεντικό αλλά νυστάζουμε!) σήμερα κιόλας, διαβάζοντας αραχτές το «Sleep Revolution» στο ζεστό και άνετο κρεβατάκι μας! Θα μας ακολουθήσεις στον... αγώνα;

Sleep Revolution 

Της Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου

Το βιβλίο μπορείς να το βρεις εδώ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!