Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δαμάζοντας τα κύματα!

Ετοιμάσου να σερφάρουμε στο Βυρσοδεψείο.


Φύλλις Νικολάου

Σου αρέσουν οι Beach Boys; Πάντα αναπολούσες μια ζωή δίπλα στα άγρια κύματα; Λάτρεψες το «Έμφυτο Ελάττωμα» (ταινία και βιβλίο) για την αναφορά του στην surf κουλτούρα; Αν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις έχεις απαντήσει «ναι», ξεκίνα να κερώνεις τη σανίδα σου –από σήμερα σερφάρουμε!

To Surf Art Festival επιστρέφει φέτος με πολλά περισσότερα δρώμενα, στις 22 και 23 Απριλίου 2016 στο Βυρσοδεψείο. Το φεστιβάλ αποτελεί είναι μια συνδιοργάνωση της Hellenic Surfing Community και του Senza Bar και συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες με κεντρικό θέμα το surf: από εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες κατασκευές art & design, μέχρι μαθήματα (υψηλής) ναυαγοσωστικής και customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες! 

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του Surf Art Festival, θα διεξαχθούν μαθήματα yoga και pilates αποκλειστικά για το ευρύ κοινό, ενώ θα μπορούμε να απολαύσουμε αναζωογονητικά μασάζ και θεραπείες βελονισμού από επαγγελματίες θεραπευτές.

Όλα αυτά, φυσικά, θα συνδυαστούν με live συναυλίες και dj set όπου θα έχουμε τη χαρά να διασκεδάσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Surf Art Festival. 

Τι λες θα σερφάρουμε απόψε;

Surf Art Festival Vol. 3

Πού: Βυρσοδεψείο, Ορφέως 164, Βοτανικός

Πότε: 22 Απριλίου 2016 από τις 14.00 και 23 Απριλίου από τις 12.00

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.