Δαμάζοντας τα κύματα! - AllYou.gr

Search

Δαμάζοντας τα κύματα!

Ετοιμάσου να σερφάρουμε στο Βυρσοδεψείο.

22 Απριλίου 2016

Σου αρέσουν οι Beach Boys; Πάντα αναπολούσες μια ζωή δίπλα στα άγρια κύματα; Λάτρεψες το «Έμφυτο Ελάττωμα» (ταινία και βιβλίο) για την αναφορά του στην surf κουλτούρα; Αν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις έχεις απαντήσει «ναι», ξεκίνα να κερώνεις τη σανίδα σου –από σήμερα σερφάρουμε!

To Surf Art Festival επιστρέφει φέτος με πολλά περισσότερα δρώμενα, στις 22 και 23 Απριλίου 2016 στο Βυρσοδεψείο. Το φεστιβάλ αποτελεί είναι μια συνδιοργάνωση της Hellenic Surfing Community και του Senza Bar και συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες με κεντρικό θέμα το surf: από εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες κατασκευές art & design, μέχρι μαθήματα (υψηλής) ναυαγοσωστικής και customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες! 

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του Surf Art Festival, θα διεξαχθούν μαθήματα yoga και pilates αποκλειστικά για το ευρύ κοινό, ενώ θα μπορούμε να απολαύσουμε αναζωογονητικά μασάζ και θεραπείες βελονισμού από επαγγελματίες θεραπευτές.

Όλα αυτά, φυσικά, θα συνδυαστούν με live συναυλίες και dj set όπου θα έχουμε τη χαρά να διασκεδάσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Surf Art Festival. 

Τι λες θα σερφάρουμε απόψε;

Surf Art Festival Vol. 3

Πού: Βυρσοδεψείο, Ορφέως 164, Βοτανικός

Πότε: 22 Απριλίου 2016 από τις 14.00 και 23 Απριλίου από τις 12.00

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!