Φυτά του κόσμου ενωθείτε! - AllYou.gr

Search

Φυτά του κόσμου ενωθείτε!

Σήμερα ζωγραφίζουμε χωρίς πινέλο... αλλά με τις λέξεις.

23 Απριλίου 2016

Ποτέ δεν σου κρύψαμε ότι είμαστε nerds – δεν ντρεπόμαστε να το (βροντο)φωνάξουμε άλλωστε. Σήμερα, λοιπόν, αυτή η περίεργη «ομάδα» ανθρώπων που βρίσκει ευτυχία κάπου ανάμεσα στις σελίδες των βιβλίων και των κόμικ –και κατά περίσταση στο Sudoku- γιορτάζει... την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου! 

Το δικό μας party διοργανώνεται σήμερα στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο», το οποίο συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου 2016 και στον Περίπατο Βιβλίου με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. 

Ποιος είναι αυτός; Η εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας με τις λέξεις», στην οποία μας προσκαλεί σήμερα από τις 11.00 έως τις 15.00 να γιορτάσουμε παρέα με αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. 

Οι τελευταίοι μάλιστα, θα διαβάσουν αποσπάσματα του έργου τους, ενώ ο ζωγράφος Ιωσήφ Χαλβατζόγλου θα είναι εκεί και θα δημιουργεί πρωτότυπους σελιδοδείκτες, εμπνευσμένους από τα λογοτεχνικά κείμενά τους. 

Εμείς θα είμαστε εκεί και ήδη ανυπομονούμε να ακούσουμε τη Μαρία Ξυλούρη και τον Παναγιώτη Κεχαγιά να διαβάζουν... για εμάς. Τα λέμε εκεί!

Ζωγραφίζοντας με τις λέξεις

Συμμετέχουν οι συγγραφείς: Τζούλια Γκανάσου, Παναγιώτης Κεχαγιάς, Έλενα Μαρούτσου, Δέσποινα Μπάτρη, Βαγγέλης Μπέκας, Μαρία Ξυλούρη, Δημήτρης Οικονόμου, Κάλλια Παπαδάκη, Νικόλας Περδικάρης, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Γιάννης Τσίρμπας και Μαρία Φακίνου.

Πού: Παλαιοβιβλιοπωλείο, Χαριλάου Τρικούπη 63, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 11.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!