Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Φυτά του κόσμου ενωθείτε!

Σήμερα ζωγραφίζουμε χωρίς πινέλο... αλλά με τις λέξεις.


Φύλλις Νικολάου

Ποτέ δεν σου κρύψαμε ότι είμαστε nerds – δεν ντρεπόμαστε να το (βροντο)φωνάξουμε άλλωστε. Σήμερα, λοιπόν, αυτή η περίεργη «ομάδα» ανθρώπων που βρίσκει ευτυχία κάπου ανάμεσα στις σελίδες των βιβλίων και των κόμικ –και κατά περίσταση στο Sudoku- γιορτάζει... την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου! 

Το δικό μας party διοργανώνεται σήμερα στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο», το οποίο συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου 2016 και στον Περίπατο Βιβλίου με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. 

Ποιος είναι αυτός; Η εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας με τις λέξεις», στην οποία μας προσκαλεί σήμερα από τις 11.00 έως τις 15.00 να γιορτάσουμε παρέα με αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. 

Οι τελευταίοι μάλιστα, θα διαβάσουν αποσπάσματα του έργου τους, ενώ ο ζωγράφος Ιωσήφ Χαλβατζόγλου θα είναι εκεί και θα δημιουργεί πρωτότυπους σελιδοδείκτες, εμπνευσμένους από τα λογοτεχνικά κείμενά τους. 

Εμείς θα είμαστε εκεί και ήδη ανυπομονούμε να ακούσουμε τη Μαρία Ξυλούρη και τον Παναγιώτη Κεχαγιά να διαβάζουν... για εμάς. Τα λέμε εκεί!

Ζωγραφίζοντας με τις λέξεις

Συμμετέχουν οι συγγραφείς: Τζούλια Γκανάσου, Παναγιώτης Κεχαγιάς, Έλενα Μαρούτσου, Δέσποινα Μπάτρη, Βαγγέλης Μπέκας, Μαρία Ξυλούρη, Δημήτρης Οικονόμου, Κάλλια Παπαδάκη, Νικόλας Περδικάρης, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Γιάννης Τσίρμπας και Μαρία Φακίνου.

Πού: Παλαιοβιβλιοπωλείο, Χαριλάου Τρικούπη 63, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 11.00

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου