Στενός κορσές μάς έχει γίνει! - AllYou.gr

Search

Στενός κορσές μάς έχει γίνει!

Τα υπόλοιπα θα σου τα πούμε πιο... burlesque.

27 Απριλίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Λίγο το Πάσχα (που μας δημιουργεί μια κάποια θλίψη), λίγο ο χρόνος που περνά και οι στιγμές που χάνονται και βρεθήκαμε να νοσταλγούμε. Απόψε, όμως, θα δώσουμε θετικό πρόσημο στη νοσταλγία μας! 

Για να το καταφέρουμε, θα σου δώσουμε ραντεβού στην Αθηναΐδα, όπου θα συναντήσουμε την ομάδα «Στενός Κορσές». Η τελευταία θα μας καλωσορίσει με ένα «Αμπαζούρρρ!!!». Πρόκειται για μαι μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση,  ένα ιδιότυπο καμπαρέ που με αφορμή μια ραδιοφωνική εκπομπή, που μας καλεί να αποσυντονιστούμε και να ταξιδέψουμε στο χρόνο. Μια καθαρίστρια-κομπέρ μάς καλωσορίζει και μας προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη ό,τι μας λερώνει και να ακούσουμε τις ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό.  

Όπως κάθε τι ζωντανό, έτσι και το «Αμπαζούρρρ!!!» αφήνεται να επηρεαστεί από τις εκάστοτε συνθήκες και εποχές και φιλοξενεί καλλιτέχνες για να ντυθεί τα χρώματά τους – απόψε μάλιστα θα υποδεχθεί την burlesque καλλιτέχνιδα, La Dantizette! 

Έχεις μείνει νύχτες ολόκληρες με το ραδιόφωνο ανοιχτό; Φύγαμε απόψε για ένα γλυκόπικρο καμπαρέ που... γιορτάζει τη νοσταλγία μας! 

Αμπαζούρρρ!!!

Σκηνοθετική επιμέλεια: Στενός Κορσές

Ηθοποιοί: Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά, Έλια Ζαχαριουδάκη

Πού: Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ: 2103480080Ακολούθησε το allyou στο Instagram!