Βάλε τις πυτζάμες σου… - AllYou.gr

Search

Βάλε τις πυτζάμες σου…

…απόψε έχουμε ολονύχτιο πάρτι!

14 Μαϊου 2016

Ποια ήταν τα αγαπημένα πάρτι των παιδικών μας χρόνων; Τα καλοκαιρινά, αλμυρά και ηλιοκαμμένα beach party και τα αθώα, ανατρεπτικά και ολονύχτια pyjama party στα σπίτια των φίλων μας. Κι ενώ τα πρώτα έχουμε καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να τα ενσωματώσουμε στην ενήλικη ζωή μας, τα δεύτερα συνεχίζουν να αποτελούν μια ξεθωριασμένη και βαθιά νοσταλγική ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων. 

Όλα αυτά, βέβαια, ίσχυαν μέχρι σήμερα! Απόψε, βάζουμε τα νυχτικά μας (τα καλά, τα μεταξωτά, τα άνετα) και κατηφορίζουμε στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών! Εκεί θα συναντήσουμε την παλιοπαρέα του 6 d.o.g.s., η οποία για μια και μόνο νύχτα καταλαμβάνει όλους τους ορόφους της Στέγης, τους γεμίζει ηχεία, καλεί ένα τσούρμο ντόπιους DJs και παρτάρει φορώντας τα πιτζαμάκια της από τα μεσάνυχτα μέχρι την ανατολή!

Το πάρτι περιλαμβάνει 5 διαφορετικά stages και 25 διαφορετικούς DJs που θα μας περιμένουν στα ειδικά διαμορφωμένα φουαγιέ της Στέγης για να απολαύσουμε το πρώτο Open Night της Στέγης. Παράλληλα, εμείς θα μπορούμε να περιηγηθούμε ελεύθερα στους ορόφους, να ξαπλώσουμε σε πλούσιες μαξιλάρες και να αφήσουμε τον ήχο να μας νανουρίσει ή να ξαγρυπνήσουμε χορεύοντας μπροστά στα decks. 

Το συμπέρασμα: απόψε φοράμε πιτζάμες, κομπινεζόν, slip dresses και παρτάρουμε, νοιώθοντας σαν στο σπίτι μας!

six d.o.g.s Pyjama Party στη Στέγη

Πού: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107-109, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 00.00

Είσοδος: Ελεύθερη Ακολούθησε το allyou στο Instagram!