Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Βάλε τις πυτζάμες σου…

…απόψε έχουμε ολονύχτιο πάρτι!


Φύλλις Νικολάου

Ποια ήταν τα αγαπημένα πάρτι των παιδικών μας χρόνων; Τα καλοκαιρινά, αλμυρά και ηλιοκαμμένα beach party και τα αθώα, ανατρεπτικά και ολονύχτια pyjama party στα σπίτια των φίλων μας. Κι ενώ τα πρώτα έχουμε καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να τα ενσωματώσουμε στην ενήλικη ζωή μας, τα δεύτερα συνεχίζουν να αποτελούν μια ξεθωριασμένη και βαθιά νοσταλγική ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων. 

Όλα αυτά, βέβαια, ίσχυαν μέχρι σήμερα! Απόψε, βάζουμε τα νυχτικά μας (τα καλά, τα μεταξωτά, τα άνετα) και κατηφορίζουμε στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών! Εκεί θα συναντήσουμε την παλιοπαρέα του 6 d.o.g.s., η οποία για μια και μόνο νύχτα καταλαμβάνει όλους τους ορόφους της Στέγης, τους γεμίζει ηχεία, καλεί ένα τσούρμο ντόπιους DJs και παρτάρει φορώντας τα πιτζαμάκια της από τα μεσάνυχτα μέχρι την ανατολή!

Το πάρτι περιλαμβάνει 5 διαφορετικά stages και 25 διαφορετικούς DJs που θα μας περιμένουν στα ειδικά διαμορφωμένα φουαγιέ της Στέγης για να απολαύσουμε το πρώτο Open Night της Στέγης. Παράλληλα, εμείς θα μπορούμε να περιηγηθούμε ελεύθερα στους ορόφους, να ξαπλώσουμε σε πλούσιες μαξιλάρες και να αφήσουμε τον ήχο να μας νανουρίσει ή να ξαγρυπνήσουμε χορεύοντας μπροστά στα decks. 

Το συμπέρασμα: απόψε φοράμε πιτζάμες, κομπινεζόν, slip dresses και παρτάρουμε, νοιώθοντας σαν στο σπίτι μας!

six d.o.g.s Pyjama Party στη Στέγη

Πού: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107-109, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 00.00

Είσοδος: Ελεύθερη 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ