Επιστροφή στο Πολύγωνο! - AllYou.gr

Search

Επιστροφή στο Πολύγωνο!

Εκεί θα συναντήσουμε τον Κεράση, ρομαντικό κεραμιδόγατο και λάτρη των κρουασάν και του χιπ χοπ.

18 Μαϊου 2016

Ποια ήταν η καθημερινή μας έξη τον περασμένο χειμώνα; Το Facebook Feed μας – κι όχι γιατί μας ενδιέφερε τόσο να μάθουμε τα νέα των φίλων μας ή να κάνουμε «αθώο» stalking σε πρώην και νυν έρωτες, αλλά γιατί σε αυτό παρακολουθούσαμε καθημερινά τη «Μαρμελάδα Κεράσι»!

Και φυσικά αναφερόμαστε στο λατρεμένο webcomic του Pan Pan (κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής), το οποίο  δημοσιευόταν στο SoComic.gr. To webcomic ολοκληρώθηκε και σήμερα το απολαμβάνουμε σε έναν απολαυστικό τόμο!

Για την ιστορία, Ο Κεράσης είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός κεραμιδόγατος, που εξερευνά καθημερινά την πόλη. Με αφετηρία το Πολύγωνο, κάνει βόλτες με τα πόδια και τη φαντασία του. Πάντα, όμως, καταλήγει στον κήπο, το παλάτι, της αγαπημένης του Φουφού, για την οποία κάποτε «έσωσε όλα τα ηλιοβασιλέματα της Γης», ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα κερδίσει την καρδιά της.  Στο ενδιάμεσο, ραπάρει, κάνει φίλους όπου σταθεί και όπου βρεθεί και απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής, δηλαδή τα κρουασάν από το περίπτερο της γειτονιάς.  Με αφετηρία το Πολύγωνο και ακτίνα δράσης το σύμπαν, ο Κεράσης και η Φουφού ζουν και αναπνέουν μέρα με την μέρα.

Η καθημερινότητα του Κεράση μάς έκανε να χαμογελάσουμε όλο το χειμώνα και σήμερα επιστρέφουμε στο Πολύγωνο για να απολαύσουμε τη γλυκιά μελαγχολία με την οποία μας γέμισαν οι ιστορίες του ρομαντικού κεραμιδόγατου και της προσγειωμένης βασίλισσας Φουφού.

Μαρμελάδα Κεράσι

Του Παναγιώτη Πανταζή

Πληροφορίες: SoComic.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!