Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Επιστροφή στο Πολύγωνο!

Εκεί θα συναντήσουμε τον Κεράση, ρομαντικό κεραμιδόγατο και λάτρη των κρουασάν και του χιπ χοπ.


Φύλλις Νικολάου

Ποια ήταν η καθημερινή μας έξη τον περασμένο χειμώνα; Το Facebook Feed μας – κι όχι γιατί μας ενδιέφερε τόσο να μάθουμε τα νέα των φίλων μας ή να κάνουμε «αθώο» stalking σε πρώην και νυν έρωτες, αλλά γιατί σε αυτό παρακολουθούσαμε καθημερινά τη «Μαρμελάδα Κεράσι»!

Και φυσικά αναφερόμαστε στο λατρεμένο webcomic του Pan Pan (κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής), το οποίο  δημοσιευόταν στο SoComic.gr. To webcomic ολοκληρώθηκε και σήμερα το απολαμβάνουμε σε έναν απολαυστικό τόμο!

Για την ιστορία, Ο Κεράσης είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός κεραμιδόγατος, που εξερευνά καθημερινά την πόλη. Με αφετηρία το Πολύγωνο, κάνει βόλτες με τα πόδια και τη φαντασία του. Πάντα, όμως, καταλήγει στον κήπο, το παλάτι, της αγαπημένης του Φουφού, για την οποία κάποτε «έσωσε όλα τα ηλιοβασιλέματα της Γης», ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα κερδίσει την καρδιά της.  Στο ενδιάμεσο, ραπάρει, κάνει φίλους όπου σταθεί και όπου βρεθεί και απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής, δηλαδή τα κρουασάν από το περίπτερο της γειτονιάς.  Με αφετηρία το Πολύγωνο και ακτίνα δράσης το σύμπαν, ο Κεράσης και η Φουφού ζουν και αναπνέουν μέρα με την μέρα.

Η καθημερινότητα του Κεράση μάς έκανε να χαμογελάσουμε όλο το χειμώνα και σήμερα επιστρέφουμε στο Πολύγωνο για να απολαύσουμε τη γλυκιά μελαγχολία με την οποία μας γέμισαν οι ιστορίες του ρομαντικού κεραμιδόγατου και της προσγειωμένης βασίλισσας Φουφού.

Μαρμελάδα Κεράσι

Του Παναγιώτη Πανταζή

Πληροφορίες: SoComic.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ