Εν αρχή ην... ο Apocalypse! - AllYou.gr

Search

Εν αρχή ην... ο Apocalypse!

O πιο δυνατός μεταλλαγμένος της ιστορίας έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

23 Μαϊου 2016

Ναι, ναι, λατρεύουμε τους X-Men και σήμερα θα πάμε σινεμά για να δούμε την νέα ταινία του απόλυτου superhero saga. Ο λόγος για το X-Men: Apocalypse. 

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο, για να εξαγνίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Raven μαζί με την βοήθεια του Professor Χ πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή…

Ο Brian Singer, ο οποίος θεωρείται ένας από τους βασικούς συντελεστές της σημερινής επιτυχίας των κόμικ ταινιών, έχοντας σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες «X-Men» ταινίες το 2000 και το 2003, είδε στον χαρακτήρα του Apocalypse την ευκαιρία να μιλήσει για το πέρασμα του χρόνου και το πώς αυτός αλλάζει τις αντιλήψεις όλων μας. «Έβρισκα συναρπαστική την εικόνα ενός αρχαίου μεταλλαγμένου, τον οποίο οι σύγχρονοί του θα έβλεπαν ως θεό, αλλά και το πώς εκείνος θα έβλεπε τα πράγματα σήμερα».

Ραντεβού στο σινεμά – θα σε περιμένουμε!

X-Men: Apocalypse

Σκηνοθεσία: Brian Singer,

Σενάριο: Simon Kinberg

Πρωταγωνιστούν: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac,, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till Ακολούθησε το allyou στο Instagram!